Zainspirowany ostatnio intrem z PlayStation I, wrzucam oto podobnie przywolujacy wspomnienia kawalek Mist Above the Sea odtwarzany w menu starych Cover CD z CD-Action. Pierwsza moja taka plytka ktora miala ten motyw byla chyba z grudnia 1999 r.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
CD-A skończyło się dla mnie w momencie jak znikł kącik PC-scenowy. Najpierw z gazety, potem z płytki. Potem tylko gorzej, recki coraz bardziej miałkie, humor coraz bardziej naciągany w nich. Magazyn robił się coraz mniej ambitny i angażujący (zrobił się "przystępny przeciętnemu odbiorcy"). Po pewnym czasie przestałem na CDA wydawać skrupulatnie ciułaną "nie oddawaną reszte z zakupów" i w 2000r przestałem CDA kupować permanentnie. Jakoś po 3 latach rzuciłem okiem i jak znalazłem tam recenzje dziecięcych zabawek tak już do ręki tego nie wziąłem.
Mimo wszystko epokę gamblerowo-wczesnoactionową wspominam doskonale.
CD-ACTION kiedyś dał Fallout'a 2 jako pełną wersję Ależ mi się wtedy morda cieszyła! Myślałem, że obsram się ze szczęścia na miętowo! Piwko za ten temat!
Ja niestety tego nie znam. Dość późno dostałem komputer i późno zacząłem kupować CD-Action. Ja znam CD-Action dopiero od 2001 roku, więc nie znam go z lepszych dni. Niemniej jednak PSX i stare tytuły mi znane.
CD Action nr 45 luty 2000 (do pierwszego komputera dostałem) - pełna wersja Shogo: MAD (kozacka gra), w demo wersjach był Quake III Arena, który nie chodził mi, bo nie miałem akceleratora 3D
Było tam jakis 2 gości... Mr. Jedi i SMuggler zdaje się. Trzymali poziom komentarzy jak na tamte czasy
Ja jeszcze pamiętam Secret Service, Gamblera i Świat gier komputerowych...
Ech... Fifa 96 i Quake. A potem akcelerator graficzny jak kolega z góry napisał i było wida nawet błoto w Fifie 98...
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie