dziecko gangnam style... łącznie z tymi r🤬ami na podłodze

podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.

Awokado napisał/a:
ObrazekMówią że o gustach się nie dyskutuje, ale... Ty masz c🤬jowy.![]()
Myślę, że jest jeszcze gorzej, niż ci się wydaje. Nie zauważyłeś kto jest po prawej?

alan10 napisał/a:
Myślę, że jest jeszcze gorzej, niż ci się wydaje. Nie zauważyłeś kto jest po prawej?
Zauważyłem kolesia, ale dla mnie zwrot "laska" dotyczy raczej kobiet, więc szukałem coś kobieco podobnego, gościa zignorowałem. No ale różne ludzie mają upodobania

Poj🤬e dziecko ja bym się wstydził takiej lipy matce narobić jakby byłem mały a tu nawet matka się nie wstydziła ...

Ostatnio zauważyłem że na świecie coraz więcej jest takich TP które nie potrafią się zająć bachorem. A wystarczyłoby kilka razy w dupsko przysunąć i by mordę zamknął.
no to rośnie nam mały uzytkownik tego portalu:D jak dalej bedzie rozwijał swoje zainteresowania to kto wie?
moze i Administrator:D

Awokado napisał/a:
ObrazekMówią że o gustach się nie dyskutuje, ale... Ty masz c🤬jowy.![]()
ciężko poczekać jeszcze 2 sekundy i otworzyć oczy... naprawdę nie lada wysiłek. Szybciej jest cyknąć ss i wstawić debilnego komenta.

Słuchawki to Philipsy SHP 2500, szybko się łamią na tych prowadnicach, ale jakość dźwięku dobra.