👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

targałbym ją niczym ona te dziecko pod koniec filmu
ten komentarz musiał ktoś napisać.
ciekawe jakiego gatunku słuchał, pewnie pop albo dubstep że mu tak pierdoło w mózg

ten komentarz musiał ktoś napisać.

Cytat:
targałbym ją niczym ona te dziecko pod koniec filmu
ten komentarz musiał ktoś napisać. ciekawe jakiego gatunku słuchał, pewnie pop albo dubstep że mu tak pierdoło w mózg

Gesty z 0:10 sugerują jednak słuchanie jedynego słusznego nurtu.
Rock 'n Roll baby!
Rock 'n Roll baby!

zajebiste gumowce, słuchał ich troje i mu się mózg zaczynał lasować stąd te kocie ruchy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie