Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:09
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Veni_Vidi 2024-03-03, 11:10
Kurczaki i arbuzy się skończyły...
Zgłoś
Jarazz 2024-03-03, 11:32
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2024-03-03, 11:50
Bardziej wyglądają mi na jakieś latynoski albo azjatki.
Zgłoś
crookla 2024-03-03, 12:18 3
Jarazz napisał/a:

Tak działa prawo. Jeśli zagrożone by było twoje zdrowie lub życie to można coś "zdziałać". Można się bronić, ale nie można robić krzywdy. To że ktoś Ci rozrzucił placki i Cię zwyzywał nie oznacza, że masz prawo mu najeb...

rzucanie w moją strone krzesłami zagraża mojemu zdrowiu
Zgłoś
Zbozny 2024-03-03, 12:21
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
qhash 2024-03-03, 13:36
czarne ścierwo
Zgłoś
mieszał 2024-03-03, 15:05
bleblebator1 napisał/a:

Chyba belgowie jednak wiedzieli co robią

A to nie Oprah Winfrey?
Zgłoś
MarS_80 2024-03-03, 16:08
Zgłoś
ProVVe 2024-03-03, 16:28
NIe moge takich rzeczy ogladac bo chcialbym najzwyczajniej te malpie mordy zastrzelic i kibicow stadnych z tylu... Zostawic z 3 niech niosa wiadomosc ze biali rozpoczeli polowanie i maja sie zachowywac
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2024-03-03, 16:44
I jak tu nie być rasistą???
Zgłoś
yaiba 2024-03-03, 18:48 1
Żodyn jeszcze w takim fast foodzie nie wpadł na to, żeby wziąć garnek wrzącego oleju i rozlać go po takich gamoniach.
Wbrew pozorom wrzący olej nie rozgrzewa a właśnie studzi zapał takiej chołoty.
Już w średniowieczu o tym wiedzieli doskonale
Zgłoś
Na_pohybel_ruskim 2024-03-03, 20:37
A mówią, że Polak głodny to zły.
Zgłoś
Pierdolsiespierdalajkurwa 2024-03-03, 21:16
Ku chwale Dżordża Flojda!
Zgłoś
blackburn 2024-03-04, 22:10
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem