Chyba belgowie jednak wiedzieli co robią
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Czas zapieredala ale nigletów czas stoi w miejscu, uga buga !
przypadek ?
nie sądzę !!!
podpis użytkownika
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.
" Damy" nie nazywajmy szamba perfumerią . Naprawdę nie przystoi.
Pomyśleć że jeszcze z 70 lat temu nie mieli prawa wstępu do barów czy knajp....
awantura za niecał 2 dolary
wow
To jest idealny przykład tego jak prawo chroni debili. Ktoś Ci robi rozp🤬ol w domu, firmie lub cie atakuje, powinieneś podejś zaj🤬ć z całej siły i wysłać do spania takiego debila (oczywiście licząc siły na zamoary). Ale nie bo taka k🤬a, potem wniesie sprawę do sądu, będzie chciała odszkodowania więc dość, że będziesz miał wyrok to jeszcze będziesz bulić, a to gowno dostanie jakieś pracę społeczne lub pouczenie za swoje wybryki. Zauważyłem, że im bardziej chroni się napastnika niż poszkodowanego, tym jest większa degrengolada. Ile razy słyszymy ,, Noo zajeb mi k🤬a, dawaj... " i nadal robi swoje, to juz wiesz ze drogę na komisariat zna na pamięć. Jak by można było przyk🤬ic takim raz drugi trzeci aby nos stał się płaski, to by się z 10 raz zastanowili czy warto....
A ten buc nagrywa zamiast dać im to co się należy. Chochelkę wrzącego oleju na pysk.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
I jak tu nie zajebac serii z karabinu ?
Velture napisał/a:
Shaniqua, Lavasha i Dinnafina
Idealne imiona dla czarnych mamb
serio juz nie moge sie doczekac takich rozrób w polandi

zeby w koncu był materiał za materiałem na tym nudnym portalu lub osobna sekcja. oby jak najszybciej
Tej tłustej spasiony i p🤬dy nawet nie mogła podnieść