11.09.2001
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.amerykanów nie
Ja też nie rozumiem. Tym bardziej że to wygląda na montaż. WIeżowce już się walą jak ona to dostrzega
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Ja też nie rozumiem. Tym bardziej że to wygląda na montaż. WIeżowce już się walą jak ona to dostrzega
Ja też nie rozumiem. Tym bardziej że to wygląda na montaż. WIeżowce już się walą jak ona to dostrzega
Poważne pytanie dla znawców tematu. Ile wież zawaliło się w czasie tego ataku ? A)1 B)2 C)3 D)4 dla większości odpowiedź będzie oczywista a wcale tak nie jest...
Nie rozumiem, co ma dziewiąty listopada wspólnego z 81.8% hamburgerożerców?9/11 amerykanów nie zrozumie komizmu tej sytuacji.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Poważne pytanie dla znawców tematu. Ile wież zawaliło się w czasie tego ataku ? A)1 B)2 C)3 D)4 dla większości odpowiedź będzie oczywista a wcale tak nie jest...
Nie rozumiem, co ma dziewiąty listopada wspólnego z 81.8% hamburgerożerców?
Nie rozumiem, co ma dziewiąty listopada wspólnego z 81.8% hamburgerożerców?
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.9/11 amerykanów nie zrozumie komizmu tej sytuacji.
podpis użytkownika
czarna fortuna