Kutazz napisał/a:
Szybka ocena uszkodzeń auta i dopiero op🤬l dla kiblarza xD
Nie wydaje mi się, że wina kiblarza to i obj🤬 nie ma go za co. Widzę tu ruch lewostronny i warunkowe zatrzymanie się na prawo-skręcie dla kierownika. Ślepy był, k🤬s, i powinien zaczekać aż będzie miał wolną drogę w prawo a nie wp🤬lać się na przeciwległy pas.
Nazhir napisał/a:
Zwraca uwagę błyskawicznie podjęta próba pionizacyjna.
Jak to kiedyś się mawiało w szkole - wstawaj nie udawaj

panar3 napisał/a:
Nie wydaje mi się, że wina kiblarza to i obj🤬 nie ma go za co. Widzę tu ruch lewostronny i warunkowe zatrzymanie się na prawo-skręcie dla kierownika. Ślepy był, k🤬s, i powinien zaczekać aż będzie miał wolną drogę w prawo a nie wp🤬lać się na przeciwległy pas.
No ale to było skrzyżowanie jednak a na nim nie wolno wyprzedać bez względu czy ruch lewostronny czy prawostronny. Więc obaj kierowcy debile.
pfefe napisał/a:
No ale to było skrzyżowanie jednak a na nim nie wolno wyprzedać bez względu czy ruch lewostronny czy prawostronny. Więc obaj kierowcy debile.
Polemizowałbym bo to nie skrzyżowanie tylko wlot drogi z rozwidleniem. Warunek mają ci na drodze z pierwszeństwem. Manewr motocykla prawidłowy bo nie wyprzedzał tylko poruszał się na pierwszeństwie. Nie wiem dlaczego nagrywająca p🤬da przystanęła, ale na dobrą sprawę to on jest winny.