👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

ta ich siłka to aż ocieka metką, winstrolem, deca-durabolinem itp.

Siłka na piastowskim w Poznaniu! Same znane twarze a chłopaki robią fajną bekę może nie wychodzi mistrzowsko! Ale na żywo to są dobre typy i zawsze jest z nimi zwała ! Więc tak nie hejtujcie tylko pokażcie że się da lepiej i wtedy komentujcie!

gozdek napisał/a:
jak to jest brat Gizy
I to ich obu czyni Słowianami? Polakami są, tu się urodzili i obywatelstwo mają ale Słowianin to coś innego, to coś czego nie możesz kupić, zmienić, wyrobić w raz z papierkiem po zmianie kraju. Skąd są, jakie są ich korzenie tego nie wiem ale 100% Słowianami na pewno nie są.

Fuj. Sterydy i nic więcej, nawet nie ma na czym oka zaczepić.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie