Nie widziałeś ,ze jak sie psy r🤬aja to pozniej moga pozostac szczepione nawet pol godziny bo nasada psiego penisa puchnie?
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
@Velture
nawet nie chce pytać skąd wiesz...
Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
nawet nie chce pytać skąd wiesz...
podpis użytkownika
Little children, near and far,Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
ooo psy szczepione dupami - sądząc po brudasach myjących auto to pewnie jeszcze chodzący podwójny obiad

podpis użytkownika
czasem.. żeby wygrać wojnę trzeba spalić wioskę

a mi sie wydaje ze ten co lezy urodzil tego drugiego ... noworodek jest wyraznie zdezorientowany i wyglada na lekko wstydliwego tymbardziej ze obok chinczyk pucuje auto ktore jest oblepione nalepkami. Moje spojrzenie na ta fotografie wyraznie bazuje na filmie krol Lew gdzie lwy rowniez chodzily parami aby zwiedzac okoliczne safari.

1panie doktorze pogryzly mnie 2 psy
2a czy psy byly szczepione?
1 tak, dupami
2a czy psy byly szczepione?
1 tak, dupami

się zakleszczyly hehhehehehehehe
niedaleko siemiatycz byla sobia taka panienka...
Chłop jej do roboty do brukseli pojechał, a ona takiego fajnego dalmatyńczyka miała... w efekcie weterynarz musiał psa potraktować pawulonem (bo wsadził i się zakleszczyl)
niedaleko siemiatycz byla sobia taka panienka...
Chłop jej do roboty do brukseli pojechał, a ona takiego fajnego dalmatyńczyka miała... w efekcie weterynarz musiał psa potraktować pawulonem (bo wsadził i się zakleszczyl)
Mój znajomy rozdzielił takie psiaki kosą,a było i tak zakleszczyła się panienka z wilczurkiem w Bochni ,doktor który przyjechał zażartował -zabierz pan tego Zięcia bo mnie pogryzie.
Moim zdaniem to nie jest mycie tylko matowienie lakieru przed malowaniem.
Na samochodzie fajne dziury po kulach
BTW: tak sie dzieje nawet jak pies wali suke tez nie moze wyciagnac przez piewien czas

BTW: tak sie dzieje nawet jak pies wali suke tez nie moze wyciagnac przez piewien czas