👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to tylko Chiny, wszystko się zgadza i nic się strasznego nie dzieje

Ma ktoś dłuższą wersję?
[ Komentarz dodany przez: Sunday: 2019-10-26, 11:22 ]
Tutaj -> (klik)
Dodatkowo pod wideo umieściłem hiperlink o nazwie "info" - tam jest artykuł, zdjęcia z akcji ratunkowej i kilka tweetów.
[ Komentarz dodany przez: Sunday: 2019-10-26, 11:22 ]
Tutaj -> (klik)
Dodatkowo pod wideo umieściłem hiperlink o nazwie "info" - tam jest artykuł, zdjęcia z akcji ratunkowej i kilka tweetów.
W Chinach nawet życie jest prowizorką
jutro przyjedzie nowa firma do czyszczenia, a pojutrze następni
jutro przyjedzie nowa firma do czyszczenia, a pojutrze następni
Może i tak, ale chłop miał szelki założone i w gruncie nic mu nie będzie w porównaniu z januszami biznesu którzy mówią na c🤬j mnie to
Nie wiem czy to prawdziwe czy nie bo brzmi szokująco ale na google jest kilka materiałów wideo o tym.
Alcides Moreno spadł z 47 piętra i przyżył
"Do wypadku doszło w 2007 roku. Alcides wraz ze swoim bratem Edgarem mył okna na 47. piętrze wieżowca w Nowym Jorku. Właśnie wtedy platforma, na której się znajdowali, spadła na ziemię z wysokości ponad 150 metrów. Edgar zginął, drugi z braci w poważnym stanie trafił do szpitala - miał połamane nogi i żebra oraz poważny uraz kręgosłupa. Po wypadku przeszedł 16 operacji, które pozwoliły mu wrócić do zdrowia."
google info
Alcides Moreno spadł z 47 piętra i przyżył
"Do wypadku doszło w 2007 roku. Alcides wraz ze swoim bratem Edgarem mył okna na 47. piętrze wieżowca w Nowym Jorku. Właśnie wtedy platforma, na której się znajdowali, spadła na ziemię z wysokości ponad 150 metrów. Edgar zginął, drugi z braci w poważnym stanie trafił do szpitala - miał połamane nogi i żebra oraz poważny uraz kręgosłupa. Po wypadku przeszedł 16 operacji, które pozwoliły mu wrócić do zdrowia."
google info
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie