Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Mydło
lubie_mauolaty • 2013-10-21, 19:35
Na wstępnie się przywitam. Dobry wieczór !

Sytuacja z dziś.
W pracy współpracuję z ludźmi w wieku 40+ , jest to praca w biurze. Dziś podczas krótkiej przerwy na herbatę wszyscy siedzą, rozmawiają, i w pewnym momencie temat przeskoczył na ekologię, oraz na rożne produkty które można wyrabiać samemu w domu (spożywcze i inne użytku codziennego). Trafiła się wzmianka odnośnie domowej produkcji mydła w której padło pytanie i odpowiedź-riposta:
(K-kobieta M-mężczyzna)

M: Wiecie jak ciężko jest zrobić mydło w domu?
K: Wiemy, w okolicy nie ma ż🤬dów.

Niektórych ten tekst trochę zniesmaczył, mnie zdziwiło to że taki tekst padł z ust kobiety w wieku 40+, ale od razu bardziej ją polubiłem.
Zgłoś
dr_evil 2013-10-22, 12:38
Oszczędzaj węgiel pan ż🤬dami

podpis użytkownika

R🤬ać, J🤬 - nic się nie bać...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-22, 17:40
kolejny raz przekleję swój dawny post

"takie drobne pytanie - co ma ż🤬d do mydła?
rozumiem, że w czasach wojny robiono mydło z ludzi, dokładniej jeden świr - Spanner urządził sobie laboratorium w Instytucie Medycznym, ale mydło wytwarzał ze skazańców i ludzi z psychiatryka
dodam, że mydło RIF nie ma z tym nic wspólnego i wg IPN nie było robione z ludzi
nieznajomość historii szkodzi, jak widać coraz szerszemu gronu

tak, tak - zaraz sobie wsmaruję maść... ale wydaje mi się, że jeśli już mają powstawać żarty to chociaż jakieś sensowne"
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-22, 17:57 1
To jest mój ulubiony moment dnia- opowiadam dowcip w podobie i widzę jak zniesmaczenie wpełza na ryje co poniektórych
I w tym momencie wiem, kto jest git człowiek a kto k🤬a c🤬l bez dystansu do życia, świata i ludzi- i mam jasność z kim się dogadam a kogo lepiej nawet pogrzebaczem nie ruszać
Zgłoś
yeloneck 2013-10-22, 20:56
Fejk, mydło robi się bardzo łatwo.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-27, 16:30
memengwa napisał/a:

fejk, ż🤬dzi są wszędzie

Na przykład w Krk jest ich dużo.
Zgłoś