Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Myj zęby
Pener • 2012-11-16, 10:10
higiena jamy ustnej

Zgłoś
Ponury Knur 2012-11-16, 10:15 5
to w Holandii jest taki problem z myciem kłów że aż kampanię informacyjną trzeba zrobić? Niby zachód ą,ę a dzicz obleśna jak sk🤬ysyn...

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-16, 10:29 3
Popieram szczerze to pierwszy filmik ani śmieszny ani edukacyjny przypomina mi się taki gówniany serial z TWN 3po3. Drugi jeszcze ujdzie bo facet jak mu przeszkadza łysienie to niech se pójdzie do lekarza i jakieś smarowidło kupi albo goli łeb na krótko a'la KOJAK
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-16, 12:58 3
no jak palą zioło i papierosy + walą piwo i inne alkohole głowo p🤬lne to się nie ma co dziwić że im jebie z paszczy jak z odbytu smoka
Zgłoś
SheryZa4 2012-11-16, 14:48 2
Ta strona ma zły wpływ... Przy pierwszym filmie myślałam, że autobus podskoczy na dziurze, a ona odgryzie sobie palec oO
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-16, 15:03 3
Zła interpretacja
Dziewcze porannego lodzika zrobiło z finałem w buzi a teraz plemniczki ja ogonkami łaskoczą od srodka.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-16, 15:38 3
A ja nie myję zębów i mam wyj🤬e.
Nie wierzę żeby dentyści polecali pasty do zębów, które gdyby były skuteczne pozbawiły by ich pracy.
Jak się nie wdupia fastfodów, nie pije coli itp to nie ma problemów z próchnicą.
Dla niedowiarków, poczytajcie sobie czemu w Norwegi nie ma czegoś takiego jak próchnica.

Jestem za stary żeby robić to do czego namawia mnie telewizja
Zgłoś
marna 2012-11-16, 15:53 29
Moreq, ależ musisz często się całować w takim razie..

podpis użytkownika

-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Zgłoś
Mindfuck 2012-11-16, 16:20
a ja mam szare zęby, nie wiem co to ból zęba (odpukać) i ludzie są w szoku jak zabieram im z ręki browara jak zaczynają poszukiwania czegoś do otwarcia, i otwieram go zębami. A... ostatnio jak po wymianie drzwi zamki cholernie cięzko chodziły, i nie dalem rady palcami przekręcić klucza, to udało się zębami Jestem jakiś inny, bo nie mam ani jednej dziury, nie mam krzywego zgryzu i mam pancerne zęby. Może rzeczywiście coś jest w tym piciu mleka, bo jak nie wypije litra dziennie to nawet mi się jeść nie chce.
Zgłoś
Nuck4d- 2012-11-16, 16:38 2
Tak k🤬a telewizja namawia cie do mycia zebów, taki jest ich cel, ty musisz działać na przeciw nim!
Zgłoś
komandoklucha 2012-11-16, 16:41 16
Mindfuck napisał/a:

a ja mam szare zęby, nie wiem co to ból zęba (odpukać) i ludzie są w szoku jak zabieram im z ręki browara jak zaczynają poszukiwania czegoś do otwarcia, i otwieram go zębami. A... ostatnio jak po wymianie drzwi zamki cholernie cięzko chodziły, i nie dalem rady palcami przekręcić klucza, to udało się zębami Jestem jakiś inny, bo nie mam ani jednej dziury, nie mam krzywego zgryzu i mam pancerne zęby. Może rzeczywiście coś jest w tym piciu mleka, bo jak nie wypije litra dziennie to nawet mi się jeść nie chce.

no a twoja matka otwiera p🤬dą słoiki
Zgłoś
Mindfuck 2012-11-16, 16:57 3
Gdyby nie ten cygan to miałbyś białego ojca.
Zgłoś
krawol 2012-11-16, 18:15 1
ten z 1 filmiku w Polsce by nie pospał bo by sobie łeb o szybę rozj🤬
Zgłoś
Hada Gronkowiec-Lincz 2012-11-16, 18:57
Jak sie nazywa ten "serial"?
Zgłoś
contowsky 2012-11-16, 21:36
mlaska jakby co najmniej loda robiła

podpis użytkownika

Naj🤬 tysiąc postów i na emeryturę.
Albo dwa.