Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
p................6 2020-03-18, 11:40 58
Czyli jakbys dotykał gówno, ale dobre porównanie zawsze cieszy.

Zwłaszcza ze Gówno Wyborcze to w ostatnim czasie szmatławiec, który przebił Fakt i Super Expres, pod wzgledem fake newsów i innych wybroczyn.
Zgłoś
MenSa 2020-03-18, 11:47 7
Ślepy nie jestem i gówna do rąk nie biorę, ale czasem muszę się z grzeczności przywitać z osobami mogącymi nieść tę zarazę, więc 5l baniak z Orlenu noszę w plecaku.
Zgłoś
trimix82 2020-03-18, 11:51 22
Za to tyle prawdy co w Gazecie Polskiej to jeszcze nigdzie nie przeczytałem. Święta Gazeta Polska!
Zgłoś
Miles87 2020-03-18, 12:04 14
Proponuję poczytać a nie dotykać. Pewnie wielu z was i tak nie zrozumie treści ale warto trenować.
Zgłoś
p................6 2020-03-18, 12:06 46
Miles87 napisał/a:

Proponuję poczytać a nie dotykać. Pewnie wielu z was i tak nie zrozumie treści ale warto trenować.

Nie dziekuje nie jestem koprofilem. Lewackiego bełkotu tez nie trawie.
Zgłoś
mygyry 2020-03-18, 12:08 6
Zawsze po wytarciu dupy myję ręce a tylko wtedy mam wyborczą w dłoniach
Zgłoś
Gruby Brzuch 2020-03-18, 12:13 16
J🤬 Michnika i tą jego całą żydokomunę.
Zgłoś
R................g 2020-03-18, 12:37 3
Wy dalej nie zauważyliście że Polska to fałszywy naród? A powiem więcej, polska to tak durny naród że w normalnych krajach w głowie się nie mieści jakie bzdury są i absurdy i nas. Dopóki stare berety rządzą tym krajem to tu się nic nie zmieni.
Zgłoś
dwakilo 2020-03-18, 12:40 11
Czytałem, czytam i czytał będę. Jestem wykształconym, elokwentnym człowiekiem. Nie to co prawacy.

podpis użytkownika

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
Isakpm 2020-03-18, 12:41 3
Gruby Brzuch napisał/a:

J🤬 Michnika i tą jego całą żydokomunę.

No ej nie jedź tak jarkowi od żydokomuny, on chyba nie jest od michnika

Zgłoś
edek_kotek 2020-03-18, 12:43 14
.

Chyba jak Gazetę Polską

.
Zgłoś
Direct1 2020-03-18, 12:52 14
Przegladam i czytam Sadistica nie tylko o harda i inne p🤬ly zajmujace czas na tym portalu ale tez miedzy inymi ze ludzie zalogowani albo wiekszosc tych ludzi nie jest zaslepionymi lewakami. Przykladowo taki JM niby ok ale cala ta banda i te memy tworzone na tym portalu to lewaki nie majacy bladego pojecia o wlas iwym funkcjonowaniu panstwa tylko pieprzone narzekanie jak to jest zle i niedobrze. Wiem ze Was to za przeproszeniem h🤬ja interesuje ale chcialem sie z Wami tym podzielic.
Zgłoś
Gruby Brzuch 2020-03-18, 13:00 3
@up c🤬ja nas to interesuje
Zgłoś
b................e 2020-03-18, 13:13 7
Direct1 napisał/a:

na tym portalu ale tez miedzy inymi ze ludzie zalogowani albo wiekszosc tych ludzi nie jest zaslepionymi lewakami. Przykladowo taki JM niby ok ale cala ta banda i te memy tworzone na tym portalu to lewaki nie majacy bladego pojecia

Bo admin JM jest lewakiem więc tak samo prowadzi swój lewacki k🤬idołek.
Ale co najśmieszniejsze - większość kontentu JM jest zerżnięta z Sadola tylko z opóźnieniem i po filtrze politycznej poprawności
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie