Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
TrzeciaPyraNaTaczce 2025-09-01, 22:42 1
pfefe napisał/a:

Ja tam nie wiem jak się steruje trolejbusami bo są elektryczne ale widać wyraźnie że ta baba w ogóle nie używała prawej nogi więc jak ona normalnie jeździła??? Lewą dawała i gaz i hamowała?

Tak, pedał hamulca oraz gazu obsługuje się tylko i wyłącznie tą samą nogą. Prawa noga ma gaz i hamulec i tylko i wyłącznie ona, żadna inna ilekolwiek byś ich nie nie miał
Zgłoś
Don_cziczi 2025-09-01, 22:49 3
Widać po tym jak kręci kierownicą, ze to stare pruchno nie powinno być kierowca
Zgłoś
DorotaNowak 2025-09-01, 22:55
Mam nadzieję że dostanie z 10 lat więzienia.
No i oczywiście pełne pokrycie szkód które wyrządziła
Zgłoś
tomnbb 2025-09-01, 23:41
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Banan1494 Wczoraj 0:11
jak bardzo łeb musi już nie domagać że siedzi w głowie hohlik nakazujący mocniej naciskać na pedał gazu bo może w końcu zacznie on hamować.
Zgłoś
Lukigm Wczoraj 0:27
No staż 43 lata jo
Zgłoś
Opwd Wczoraj 3:56
43 lata stażu a po sposobie kierowania widać co się odjebie
Zgłoś
Czupakabra Wczoraj 6:21
Chłopie uciekoj, baba za kółkiem
Zgłoś
35i Wczoraj 6:51 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
birddog102 Wczoraj 9:18
Programów w pralce by nie pomyliła
Zgłoś
Bulbulator Wczoraj 12:50 2
Zgłoś
Shaolin_Majster Wczoraj 14:26
35i napisał/a:

Nie wiem ile lat masz prawko i czy w ogóle, ale ja mam lewą nogę zero jedynkową. Wszelkie próby kończyły się awaryjnym hamowaniem.
Chyba, że miałeś na myśli jazdę automatem. Ja jednak wolę mieć kontrolę nad pojazdem, więc tylko manual.

Manual i manual... Rzygam już tym manualem... 🫤

Zgłoś
35i Wczoraj 14:29 1
Bulbulator napisał/a:

Z manualną skrzynką przy awaryjnym hamowaniu można zadławić silnik, w automacie to jest niemożliwe.

Ba, nawet w starych dieslach, głównie maszynach roboczych, gasiło się silnik poprzez zadławienie.
Mam prawko od40 lat, kiedyś jeździłem zawodowo, ale kręgosłup siadł. Nigdy nie przekonałem się do automatu, może dlatego, że zdecydowana większość natrzaskanych kilometrów to była trasa i nie musiałem wachlować lewarkiem.

[ Dodano 2025-09-02, 14:34 ]
Shaolin_Majster napisał/a:

Manual i manual... Rzygam już tym manualem... 🫤

No to sobie rzygaj. Ja robiłem prawko w 86, tak się nauczyłem i mi to nie przeszkadza.
Nie używam tempomatu, grzania dupy i tym podobnych wynalazków, które potrafią generować koszty, a nie są niezbędne do jazdy.
Do niedawna nawet nie używałem klimy, bo paliłem w samochodzie i jeździłem na zimny łokieć.
Zgłoś
Bulbulator Wczoraj 14:40 1
35i napisał/a:

Ba, nawet w starych dieslach, głównie maszynach roboczych, gasiło się silnik poprzez zadławienie.
Mam prawko od40 lat, kiedyś jeździłem zawodowo, ale kręgosłup siadł. Nigdy nie przekonałem się do automatu, może dlatego, że zdecydowana większość natrzaskanych kilometrów to była trasa i nie musiałem wachlować lewarkiem.

Jesteśmy podobną generacją. Też jeździłem zawodowo przez 10 lat. Jeździłem prawie wszystkim z wyjątkiem ładunków radioaktywnych i pojazdów budowlanych.
Jadąc teraz trasę do mamy (1000km) z manualem zdarza się ze dojeżdżam zmęczony. Jadąc tą samą trasę moim Volvo z automatem przyjeżdżam do mamy i nie odczuwam zmęczenia.
Z manualem wcześniej czy później muszę zrobić przerwę. Z automatem najczęściej przelatuje trasę bez zatrzymania, albo 3 minuty żeby się odlać.
Zgłoś
Shaolin_Majster Wczoraj 14:41 1
35i napisał/a:

No to sobie rzygaj. Ja robiłem prawko w 86, tak się nauczyłem i mi to nie przeszkadza.
Nie używam tempomatu, grzania dupy i tym podobnych wynalazków, które potrafią generować koszty, a nie są niezbędne do jazdy.

Oj a co Ty taki poważny? 🥺 Myślalem że mówisz o preferencjach seksualnych. 😉

A prawko robiłem później, w 97... Też na "maluchu", i też masę kilometrów natłukłem z manualną skrzynią, ale ja jestem postępowy i przeszedłem na automaty, grzane dupy i wszystkie możliwe, generujące koszty wynalazki. I jest mi z tym bardzo dobrze. 😉

Pozdrawiam i rozchmurz się. 😃
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem