Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
Bulbulator Wczoraj 14:48 2
Shaolin_Majster napisał/a:

Manual i manual... Rzygam już tym manualem... 🫤

Pojadę każdym wozem, ale prywatnie już nigdy nie zrezygnuję z automatu.
Na manualu jadę agresywniej i trochę jestem podekscytowany. Automat to odprężenie podczas jazdy i dużo więcej uwagi dla tego wszystkiego co się dzieje na zewnątrz. Mój samochód mnie nie absorbuje tylko mnie wiezie do celu.
Zgłoś
35i Wczoraj 14:49 2

Pozdrawiam i rozchmurz się.

Ja również pozdrawiam, nie wkurzam się , tylko inne sprawy mam na głowie.
Po prostu myślę teraz o innych rzeczach, a pierwsze moje skojarzenie było z typem robiącym prawko w 2015 i ogarniającym tylko automat, jak amerykańce.
Zgłoś
Shaolin_Majster Wczoraj 14:49 2
Bulbulator napisał/a:

Pojadę każdym wozem, ale prywatnie już nigdy nie zrezygnuję z automatu.
Na manualu jadę agresywniej i trochę jestem podekscytowany. Automat to odprężenie podczas jazdy i dużo więcej uwagi dla tego wszystkiego co się dzieje na zewnątrz. Mój samochód mnie nie absorbuje tylko mnie wiezie do celu.

Pełna zgoda! 👌🏻

[ Dodano 2025-09-02, 14:53 ]
35i napisał/a:

Ja również pozdrawiam, nie wkurzam się , tylko inne sprawy mam na głowie.
Po prostu myślę teraz o innych rzeczach, a pierwsze moje skojarzenie było z typem robiącym prawko w 2015 i ogarniającym tylko automat, jak amerykańce.

Luzik. Taki nie trafiony żarcik.
Dobrego dnia! 💪🏻
Zgłoś
35i Wczoraj 14:54 2
Bulbulator napisał/a:

Na manualu jadę agresywniej i trochę jestem podekscytowany.

Tu się całkowicie zgadzam, w tej chwili jestem już niedzielnym kierowcą i samochodu używam zasadniczo głównie do dojazdów na działkę ( ok.85 km w jedną stronę), a na co dzień komunikacja miejska.

[ Dodano 2025-09-02, 14:59 ]

Taki nie trafiony żarcik.

Zgłoś
tomnbb Wczoraj 16:51
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
miedzion Wczoraj 17:25
michalk0072 napisał/a:

Trolejbusów? Myjnia?

Ale nie wiesz co to trolejbus? Czy nie wiesz co to myjnia?

Pewnie pracowała całe życie jako kierowca a teraz do emerytury dali ją na mniej intensywne zajęcie jakie jest mycie trolejbusow w nocy. I jak widać słusznie bo tak to by zabiła pare przechodniów. Tu mniejsza szkoda. Teraz już załatwiła sobie może nawet rente.
Zgłoś
Anal_Intruder_69 Wczoraj 17:47
esa napisał/a:

kołku, to próchno jest w wieku Twojej matki ,więc może trochę szacunku.

Ja mam dwóch ojców, więc nie trafiłeś.
Zgłoś
michalk0072 Wczoraj 20:11
miedzion napisał/a:

Ale nie wiesz co to trolejbus? Czy nie wiesz co to myjnia?
Pewnie pracowała całe życie jako kierowca a teraz do emerytury dali ją na mniej intensywne zajęcie jakie jest mycie trolejbusow w nocy. I jak widać słusznie bo tak to by zabiła pare przechodniów. Tu mniejsza szkoda. Teraz już załatwiła sobie może nawet rente.

Ty kvrwa wiesz jak działa trolejbus? Prąd - myjnia - woda... Dalej nic? Zero skojarzeń?
Zgłoś
Andrzejas Wczoraj 22:12
esa napisał/a:

kołku, to próchno jest w wieku Twojej matki ,więc może trochę szacunku.

Ja tam mam do mamy szacunek, a już kobita na emeryturze, ale zdecydowanie odradzam jej wsiadanie do starego merola, który w sumie jest starszy ode mnie.
Ona dobrze wie, że jeździ jak dupa i nie czuje się za kółkiem pewnie. I dobrze. Dzięki temu jeździ autobusem.

... jako pasażer.
Zgłoś
daro7557 Dzisiaj 0:32
Technika kręcenia kierownicą jak u 18 latka w L-ce.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem