Manual i manual... Rzygam już tym manualem... 🫤
Pojadę każdym wozem, ale prywatnie już nigdy nie zrezygnuję z automatu.
Na manualu jadę agresywniej i trochę jestem podekscytowany. Automat to odprężenie podczas jazdy i dużo więcej uwagi dla tego wszystkiego co się dzieje na zewnątrz. Mój samochód mnie nie absorbuje tylko mnie wiezie do celu.
Pozdrawiam i rozchmurz się.
Ja również pozdrawiam, nie wkurzam się , tylko inne sprawy mam na głowie.
Po prostu myślę teraz o innych rzeczach, a pierwsze moje skojarzenie było z typem robiącym prawko w 2015 i ogarniającym tylko automat, jak amerykańce.
Pojadę każdym wozem, ale prywatnie już nigdy nie zrezygnuję z automatu.
Na manualu jadę agresywniej i trochę jestem podekscytowany. Automat to odprężenie podczas jazdy i dużo więcej uwagi dla tego wszystkiego co się dzieje na zewnątrz. Mój samochód mnie nie absorbuje tylko mnie wiezie do celu.
Pełna zgoda! 👌🏻
[ Dodano 2025-09-02, 14:53 ]
Ja również pozdrawiam, nie wkurzam się , tylko inne sprawy mam na głowie.
Po prostu myślę teraz o innych rzeczach, a pierwsze moje skojarzenie było z typem robiącym prawko w 2015 i ogarniającym tylko automat, jak amerykańce.
Luzik. Taki nie trafiony żarcik.
Dobrego dnia! 💪🏻
Na manualu jadę agresywniej i trochę jestem podekscytowany.
Tu się całkowicie zgadzam, w tej chwili jestem już niedzielnym kierowcą i samochodu używam zasadniczo głównie do dojazdów na działkę ( ok.85 km w jedną stronę), a na co dzień komunikacja miejska.
[ Dodano 2025-09-02, 14:59 ]
Taki nie trafiony żarcik.

Trolejbusów? Myjnia?
Ale nie wiesz co to trolejbus? Czy nie wiesz co to myjnia?
Pewnie pracowała całe życie jako kierowca a teraz do emerytury dali ją na mniej intensywne zajęcie jakie jest mycie trolejbusow w nocy. I jak widać słusznie bo tak to by zabiła pare przechodniów. Tu mniejsza szkoda. Teraz już załatwiła sobie może nawet rente.
kołku, to próchno jest w wieku Twojej matki ,więc może trochę szacunku.
Ja mam dwóch ojców, więc nie trafiłeś.
Ale nie wiesz co to trolejbus? Czy nie wiesz co to myjnia?
Pewnie pracowała całe życie jako kierowca a teraz do emerytury dali ją na mniej intensywne zajęcie jakie jest mycie trolejbusow w nocy. I jak widać słusznie bo tak to by zabiła pare przechodniów. Tu mniejsza szkoda. Teraz już załatwiła sobie może nawet rente.
Ty kvrwa wiesz jak działa trolejbus? Prąd - myjnia - woda... Dalej nic? Zero skojarzeń?
kołku, to próchno jest w wieku Twojej matki ,więc może trochę szacunku.
Ja tam mam do mamy szacunek, a już kobita na emeryturze, ale zdecydowanie odradzam jej wsiadanie do starego merola, który w sumie jest starszy ode mnie.
Ona dobrze wie, że jeździ jak dupa i nie czuje się za kółkiem pewnie. I dobrze. Dzięki temu jeździ autobusem.
...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie