Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Suber 2024-11-21, 10:07 2
J🤬e było. Spedzic wszystkich ukrow do zagrody i wyslać komikowi niech rzuca na front te mieso armatnie.
Zgłoś
KrisXman 2024-11-21, 10:59 3
Jak to widzę to wracają wspomnienia z przed 30 lat jak nas próbowali okraść ukraincy na towrze nie wytrzymałem i przejechałem autem jednego ze sk🤬ysynów i robił bym to non stop bo to k🤬y ostatniego sortu żebyście nie myśleli że jestem jaki prorosyjski ale z nimi też robiłem interesy nikt z nich ani raz mnie nie wystawił także macie już odpowiedź ukraina to k🤬a samo zło powinni ruscy wyj🤬 ich do zera bo takie wszy jak oni powinny znikną z mapy świata jako rodzynek dodał bym jeszcze usraelitów do jednego wora
Zgłoś
Antebot 2024-11-21, 11:24 1
Rusek ukr czy naszy, naj🤬y to takie samo bezmózgie yeti. Wyje, demoluje, nasra i dumny z siebie.
Zgłoś
Don_cziczi 2024-11-21, 11:37 5
ksero napisał/a:

Pracuje w IT, po wybuchu wojny, odgórny przykaz od Prezesa - w pierwszej kolejnosci zatrudniac Ukraincow i nie bylo to bydlo, a osoby po studiach, wykształcone, zatrudniliśmy 3 programistów i co? Jeden gorszy od drugiego, nieroby jakich mało, a najlepsze jak przyszli, że oni potrzebują podwyżki do kwoty X aby móc być nadal legalnie w Polsce... Na Slacku piszesz do niego o 8, 9 rano, wielmłożny PAN raczy odpisać o 12 jak wstanie (pracujemy zdalnie). Mamy również zatrudnionego jednego Rosjanina i Białorusina, Ci ludzie na prawde sobie szanują prace i zapie*dalają.

Oni są wszyscy mgr inżyniery bez wyjątku, jak przychodzi co do czego to dwie lewe ręce , im się należy, części z nich ta wojna dała wygraną jak by trafili 6 w totka, tam bida bez szansy na lepsze życie a tak… wędrują po świecie i dostają darmowe benefity. Jednym słowem h🤬j im w dupala!
Zgłoś
~Dostojny 2024-11-21, 11:40 5
Coś tym razem w komentarzach nie widać opłacanych szeklami banderowskich śmieci, broniących zawsze UPAdlińskiego gówna...

alususs napisał/a:

Ja tam wolę odpady zakopywać na ukraińskiej ziemi

Nie ma takiej ziemi

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Szary_Jeleń 2024-11-21, 11:47
Tusk z Kaczyńskim wezmą ich więcej, nie martwcie się.

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
A4boNla3hon3 2024-11-21, 11:56 3
Kto tych ukrów przyjął, dał za darmo ubezpieczenie, socjal i traktuję lepiej od Polaka?
Zgłoś
żmij 2024-11-21, 12:00 2
A4boNla3hon3 napisał/a:

Kto tych ukrów przyjął, dał za darmo ubezpieczenie, socjal i traktuję lepiej od Polaka?

Polskojęzyczne ż🤬dki.

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
mocnymarcin5 2024-11-21, 12:05 4
Przecież to ścierwo nie różni się niczym od Rusków, a my się wplątujemy w ich wojenkę plemienną

podpis użytkownika

Lewactwo to faszyści
Zgłoś
Vi_Kikimora 2024-11-21, 12:42
Nieźle sprowadził do parteru ten pas drogowy. Jest mocarz. Zabrakło tylko wykończenia główką xd
Zgłoś
KremufkowyPotwor 2024-11-21, 12:58 4
Kacap to kacap, nie ważne czy z Rosji czy Ukrainy. Ten sam podgatunek człowieka
Zgłoś
gdfgdf 2024-11-21, 13:11
BlackSadolRazor napisał/a:

Tego nie trzeba deportować, te gówno powinno się zaj🤬 i zakopać na miejscu.

a jak polaczek po pijaku coś takiego robi to już dobrze jest? kurcze polska to kraj nazistów, chyba faktycznie przydałoby się żeby ktoś to ostatecznie zdenazyfikował wszystko tu
Zgłoś
Konto usunięte 2024-11-21, 13:22 5
gdfgdf napisał/a:

a jak polaczek po pijaku coś takiego robi to już dobrze jest? kurcze polska to kraj nazistów, chyba faktycznie przydałoby się żeby ktoś to ostatecznie zdenazyfikował wszystko tu

Masz rację. Proponuję zacząć od siebie.
Zgłoś
Dadas77 2024-11-21, 14:09
Po co to gówno żyje? Poważnie pytam, kula w łeb i utylizacja.
Zgłoś
Diux 2024-11-21, 14:16
K🤬y się już tyle lat u nas panoszą, a z naszej strony żadnych reakcji.

podpis użytkownika

ZERO TOLERANCJI
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie