TRAGEDIA
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaBalon! To są te twoje ziomki???
Nie odpowie bo znowu wyłapał ostrzeżenie, ale nie wytrzymał długo w "ciszy", bo tylko 3 dni i założył kolejne multikonto

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówK🤬y o pomoc proszą, ale na budowę jakiegoś kurortu kasa jest, o ile dobrze pamiętam, to chyba 1,7mln zielonych, albo jurków?
To tylko w Warszafffce, mieście lewactwa wypranych mózgów przez TVN, tam to niech odp🤬lają co chcą
Jakby rozj🤬i fotoradary na Poniatoszczaku to nawet bym przymknął oko

Nie musiałeś ostatniego zdania pisać. Smród czuć z daleka. Jak będąc Polakiem można popierać kacapów?
No cóż, możliwe, że to potomek jednego z niepiśmiennych sołdatów którzy podczas drugiej wojny gw🤬cili Polki.
Wtedy by się zgadzało.
Mykołka nie zesraj się, to nie 2022, tylko 2024, poza tym twoi ziomkowie nie tylko gw🤬cili Polki, ale i rozcinali im brzuchy, polskie dzieci nabijali na widły i sztachety...... Ps. W 1947 gdzie twoich dziadków przesiedlili ?
Mykołka nie zesraj się, to nie 2022, tylko 2024, poza tym twoi ziomkowie nie tylko gw🤬cili Polki, ale i rozcinali im brzuchy, polskie dzieci nabijali na widły i sztachety...... Ps. W 1947 gdzie twoich dziadków przesiedlili ?
Kolejna śmierdząca dupą ruska onuca się odezwała.
Przesiedlili XD
Od XVII wieku z dziada, pradziada poznańczyk.
Od konina Azja się zaczyna a wszystko co za Bugiem to dzicz.
Pewnie jeszcze konfiarz z ciebie. Dramat. Konto rok temu założył i sieje ruską propagandę kacap.
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, ż🤬dku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"Nie odpowie bo znowu wyłapał ostrzeżenie, ale nie wytrzymał długo w "ciszy", bo tylko 3 dni i założył kolejne multikonto
A jak się teraz nazywa? Mykoła 123 czy Dimitrij 999?
Od czasu kiedy zaczął pić bimber po melinach z ukrami to już nie ten sam człowiek. Kiedyś przynajmniej udawał że pracuje w spec służbach, a teraz został tylko kłótliwy uzależniony człowiek.
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaKolejna śmierdząca dupą ruska onuca się odezwała.
Przesiedlili XD
Od XVII wieku z dziada, pradziada poznańczyk.
Od konina Azja się zaczyna a wszystko co za Bugiem to dzicz.
Pewnie jeszcze konfiarz z ciebie. Dramat. Konto rok temu założył i sieje ruską propagandę kacap.
ha ha ha ...i jednak się zesrałeś. bo prawda zabolała ? Twierdzisz Mykołka, że jesteś Polakiem. Ok..mały teścik. Bardzo proste pytanie - kto był najwybitniejszym polskim poetą renesansowym tworzącym w języku łacińskim ? Jeśli nie znasz odpowiedzi, to możesz sobie darować dalsze miauczenie, "poznańczyku" z jakiegoś Równego, Winnicy czy lepianki bieszczadzkiej.
ha ha ha ...i jednak się zesrałeś. bo prawda zabolała ? Twierdzisz Mykołka, że jesteś Polakiem. Ok..mały teścik. Bardzo proste pytanie - kto był najwybitniejszym polskim poetą renesansowym tworzącym w języku łacińskim ? Jeśli nie znasz odpowiedzi, to możesz sobie darować dalsze miauczenie, "poznańczyku" z jakiegoś Równego, Winnicy czy lepianki bieszczadzkiej.
Tego was uczyli na lekcjach polskiego śmierdząca ruska onuco? XDD
Pierwsza lekcja polskiego darmowa świeżaku sadisticowy zza Buga: Przed znakiem zapytania nie stawia się spacji.
Co za gamoń XDD uśmiałem się.
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, ż🤬dku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"Tego was uczyli na lekcjach polskiego śmierdząca ruska onuco? XDD
Pierwsza lekcja polskiego darmowa świeżaku sadisticowy zza Buga: Przed znakiem zapytania nie stawia się spacji.
Żałosny jesteś Mykołka. Odpowiedzi OCZYWIŚCIE nie znasz... i tego się spodziewałem, Nie rozśmieszaj mnie postlepiankowcu tym pociesznym skowytem odnośnie znajomości języka polskiego. To dla ciebie coś abstrakcyjnego. Natomiast "stawianie spacji przed znakiem zapytania" to jedynie kwestia techniczna, a nie dotycząca poprawności językowej. Pisząc odręcznie w języku polskim i stawiając znak zapytania robi się jełopie odstęp od poprzedzającego go słowa, ponieważ znak zapytania to ani średnik ani wielokropek ani przecinek.
[ Dodano: 2024-11-21, 20:18 ]
Tego was uczyli na lekcjach polskiego śmierdząca ruska onuco? XDD
Łap Mykołka bękarcie i podziwiaj, jak kiedyś POPRAWNIE znaki zapytania stawiano w drukowanych polskich gazetach.