📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:28

Mentzen to rodak Pinokia i Kalksteina. to przystawka partii brunetów!!!
Karmazon napisał/a:
Akurat Mentzen wypowiada się bardzo mądrze i rzeczowo pewnie dlatego że oprócz wkroczenia w politykę jest przede wszystkim przedsiębiorcą i to piekielnie inteligentnym. Ale co jakieś cepy uznające PiSdę i POpłuczyny za jedyne opcje polityczne mogą o tym wiedzieć. Tusk z Kaczorem piją sobie wspólnie 40 letnią whisky śmiejąc się z waszych wylewów który z nich gorszy.
Mentzen inteligentny?!?!? A czym objawia się jego "inteligencja" , podpisaniem konfederacji Gietrwałckiej, antysemityzmie ?
Może jakiś przykład ?
RobDeMay napisał/a:
Tu jeszcze nawet chyba lepszy przykład:
Od razu chciałem to wrzucić. Polski klasyk i ten wywiad wieje ustawką zerżniętą z tegoż właśnie. Konfederacja to gorsza odmiana PISu do tego ciągnąca ruskiego druta i od jakiegoś czas mocno pracuje na swoim wizerunkiem, bo to ukryć.. Wszędzie wciskają Mentzena, bo się doskonale sprawdza, jako zasłona dymna ze swoją elokwencją, wiedzą itd. Szacun dla chłopa za ogar, ale Konfidentracja, to nie jeden medialny celebryta. Szowinizm, rasizm i homofobia.
Pogrom napisał/a:
Szowinizm, rasizm i homofobia.
Przekonałeś mnie, będę na nich głosować.
P🤬dus napisał/a:
A ja tutaj się posmieje z ciebie pisiorze zafajdany
przecież on z PO. czytać nie umiesz?
Wierzcie lub nie ale dzięki bezpłatnym poradą podatkowym Metzena z YT w zeszłym roku (ryczałt do 2ml€) zaoszczędziłem ładną górkę pieniędzy...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie