Won z tym pryszczatym kryptopedałkiem
Normalni ludzie wiedzą tylko tyle, że radio zet to antypolskie rusko-niemieckie lewackie gówno, ale ty taki obcykany i znasz każdego ich redaktorka. Szacun.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówWyp🤬alać z polityką.
Napiszę tylko jedno: j3b@c' Pi5.
Czyli sam sobie każesz wyp🤬alać. Bo napisałeś jebac pis xD a tu nie ma nic o polityce akurat...
Czyli sam sobie każesz wyp🤬alać. Bo napisałeś jebac pis xD a tu nie ma nic o polityce akurat...
Nie mógł się powstrzymać. I tak go dojadą za kolejne multitonto.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówCzyli sam sobie każesz wyp🤬alać. Bo napisałeś jebac pis xD a tu nie ma nic o polityce akurat...
radio zet to antypolskie rusko-niemieckie lewackie gówno
Won z tym pryszczatym kryptopedałkiem
zazwyczaj krypto są Ci, którzy wyzywają innych od krypto
Tak bez kontekstu to w sumie c🤬j wie ale rację ma tamten, że nie da się tak lub nie odpowiedziec na każde pytanie i to było wiadomo w podstawówce wczesnej na pytanie "Czy twoja stara wie, że jesteś pedałem?" Tak czy nie? Właśnie.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
To było pytanie? W sensie tego redaktora? Czy on cytował coś i pytał się czy ten się zgadza?
Tak bez kontekstu to w sumie c🤬j wie ale rację ma tamten, że nie da się tak lub nie odpowiedziec na każde pytanie i to było wiadomo w podstawówce wczesnej na pytanie "Czy twoja stara wie, że jesteś pedałem?" Tak czy nie? Właśnie.
Tu jeszcze nawet chyba lepszy przykład:

podpis użytkownika
taka sprawazazwyczaj krypto są Ci, którzy wyzywają innych od krypto
Zazwyczaj krypto to są p🤬dy wspierające ruską konfe typie
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Wyp🤬alać z polityką.
Napiszę tylko jedno: j3b@c' Pi5.
Jednopartyjny pedał. K🤬a rozp🤬ala cię mnie z tym j🤬 PiS. Piosenkę se k🤬a w metrze zaśpiewaj i idź spać wiedząc że spełniles obywatelski obowiązek. Pozniej zagłosuj na totalna opozycję i po prostu patrz jak Wisła zaczyna płynąć miod. Wybory w Polsce to jak wybór między kiłą a rzeżączką. J🤬 PiS, j🤬 po, j🤬 każdego polityka k🤬a.