Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:36
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-11-14, 0:19 1
Chodziło o to, że jako naród potrafimy tylko ginąć za Polskę, ale w czasie pokoju ŻYĆ tak, żeby działać dla dobra kraju to już nie bardzo (tak nie bardzo, że aż jakiś koleś w czasie pokoju chciałby zginąć...).
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-14, 0:55 4
Miłość do ojczyzny to czyny a nie slogany. Patriotyzm nie polego na ginięciu czy zabijaniu w imię ojczyzny (chyba, że to konieczne), polega na dbaniu o rozwój, dobrobyt i dobry wizerunek własnego kraju.

Niszczenie własnej stolicy czy atak na obca ambasadę to działanie na szkodę kraju a nie patriotyzm. Stop nazywania debilizmu patriotyzmem.
Zgłoś
premium122 2013-11-14, 0:59 1
Zarammoth napisał/a:

Czyli policja miała się odwrócić i pomóc atakować ambasadę? Nie wiem jak wam, ale mnie nie potrzebna jest wojna. Chyba, że marzy wam się eksterminacja lub kolejna długa niewola.

Ty serio wierzysz , ze wojny wypowiada sie z takich powodow?
Wojna to nie bójka pod sklepem bo ktoś sie krzywo patrzyl..
Kazda wojna jest przemyslana , zaplanowana ( z jednej strony zawsze , bywa ze z dwoch) i ma przyniesc wymierne korzysci.
Gdyby bylo inaczej to usa , uk musieliby wypowiedziec wojne juz polowie swiata za ich spalone/wysadzone ambasady.
Zgłoś
TelewiZorro 2013-11-14, 5:41
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-14, 9:04 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-14, 9:53 1
eh...
widzę, że logiczne myślenie to umiejętność zanikająca. Nie można zakładać, że się odda życie i odbędzie się to z korzyścią dla ojczyzny. Śmierć może być co najwyżej następstwem heroicznych czynów, a nie celem samym w sobie.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-14, 10:00 1
jaras0303 napisał/a:

Obawiam się o przyszłość tego kraju, a jednocześnie czuję się bezsilny. Chciałbym oddać kiedyś może życie za ojczyznę ale nie wiem czy będzie taka możliwość. A wolałbym umrzeć od ruskiej kuli w lesie niż od chińskich konserwantów na raka.

Oddawanie życia za ojczyznę jest jak wysadzanie się w metrze za Allaha. Żołnierz żywy jest bardziej wartościowy od martwego, a życie oddają tylko ci, którzy wiedzą, że i tak po poddaniu się zginą od strzału w potylicę.
Zgłoś
Paniczyk 2013-11-14, 10:15
Zgłoś
Werewolv 2013-11-14, 13:52
Niesamowite ile tu komuszego nasienia, albo debilizm zwyczajny.
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-14, 10:32
bloodwar napisał/a:

Żeby atakować AMBASADĘ trzeba być DEBILEM a nie "patriotą", nawet w czasie II WŚ w czasie Kampanii Wrześniowej Polska miała otwartą ambasadę w Niemczech ba! Niemcy mieli ambasadę w Rosji, Japonia miała w USA i to przez całą II WŚ, nawet kiedy zadawali wielkie straty Aliantom, w czasie Pearl Harbour czy Stalingradu i naród był wzburzony, gotów zamordować każdego jednego Niemca czy Japończyka w polu widzenia ale wtedy też nikt się nie odważył podnieść ręki na ambasadorów i ich pracowników!

napisała baba siedząca w holandii...
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem