W tym wypadku All Inclusive był serwowany od urodzenia, jap🤬le jak można się tak spaść, niezły browek

I to jest wycieczka full wypas piękne widoki i wieloryb na własnym balkonie

To jest ten słodki miś który zapłacił kamerzystce za pobyt i atrakcje.

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
I teraz obczaj Pan, jeden z drugim, że idziesz Pan na dół, dajesz hopla! do basenu a tam ten kawaler właśnie płucze złuszczone komórki i wraz z tłustym łojem zalegające z załomach jego apetycznego ciałka. W bonusiu, szczoszek z niewidocznego pindola.
BTW
K🤬a! jaki on musi robić potężny zamach, żeby podetrzeć dupę! No i chyba ze 20 listków papieru idzie na jeden glanc!
BTW
K🤬a! jaki on musi robić potężny zamach, żeby podetrzeć dupę! No i chyba ze 20 listków papieru idzie na jeden glanc!
podpis użytkownika
Opis
a c🤬j mnie interesuje z kim jezdzisz na wakacje
a tak na poważnie to rudy wali gruche pod blondyne a inni pod grubasa, bo o gustach sie nie dyskutuje
a tak na poważnie to rudy wali gruche pod blondyne a inni pod grubasa, bo o gustach sie nie dyskutuje
podpis użytkownika
forza nostra legge
@ Velture - Dzięki. Po obejrzeniu filmu trochę oślepłem, ale po Twoim komentarzu mi się poprawiło