👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Zjadanie martwych płodów etc nie jest niczym dziwnym u niektórych zwierząt są też takie które je zostawiają na pastwe losu.
Też byłem świadkiem czegoś takiego w swoim życiu czy może mi ktoś to wyjaśnić ? Mloda urodziła i wraz z bandą swoich małych zjadły swojego potomka , dlatego że był chory czy jak ?

Bywa, moje chomiki też zjadały swoje młode. Były chore, martwe lub po prostu zbyt słabe. Selekcja...
Nattsjel napisał/a:
Bywa, moje chomiki też zjadały swoje młode. Były chore, martwe lub po prostu zbyt słabe. Selekcja...
Właśnie SELEKCJA czyli coś czego brakuje w Ludzkim gatunku i coś co powinno wrócić. Bo Słabi muszą umrzeć

Ta mysz robi tylko mysią aborcję. To był płód, a nie mała mysz więc wszystko jest ok

Właśnie nawet zwierzęta wiedzą że słabe i chore tylko będzie się męczyć. Ale głupie katole i cebule będą się tłumaczyć klauzulą sumienia a potem chodzą downy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie