Zjadanie martwych płodów etc nie jest niczym dziwnym u niektórych zwierząt są też takie które je zostawiają na pastwe losu.
Myszki jak się stresują to niestety wcinają swoje małe.
Szczury mają podobnie ale nie aż w takim stopniu.
A już w ogóle to wp🤬lają słabe albo martwe
Szczury mają podobnie ale nie aż w takim stopniu.
A już w ogóle to wp🤬lają słabe albo martwe

podpis użytkownika
Nie lubię hejterów. I trolli.
Też byłem świadkiem czegoś takiego w swoim życiu czy może mi ktoś to wyjaśnić ? Mloda urodziła i wraz z bandą swoich małych zjadły swojego potomka , dlatego że był chory czy jak ?

Bywa, moje chomiki też zjadały swoje młode. Były chore, martwe lub po prostu zbyt słabe. Selekcja...
@ kondzior21
Też tego w życiu doświadczyłem jeszcze jak byłem dzieciakiem, miałem chomiki, widok matki wp🤬lającej swoje dzieciaki niezapomniany. Ale k🤬a wybredna była bo główkę zostawiła. A co do dlaczego wydaje mi się że albo jak umrze albo jak jest chore albo gdy nie jest w stanie wykarmić reszty potomków to wp🤬la to najsłabsze ogniwo.
Też tego w życiu doświadczyłem jeszcze jak byłem dzieciakiem, miałem chomiki, widok matki wp🤬lającej swoje dzieciaki niezapomniany. Ale k🤬a wybredna była bo główkę zostawiła. A co do dlaczego wydaje mi się że albo jak umrze albo jak jest chore albo gdy nie jest w stanie wykarmić reszty potomków to wp🤬la to najsłabsze ogniwo.
Nattsjel napisał/a:
Bywa, moje chomiki też zjadały swoje młode. Były chore, martwe lub po prostu zbyt słabe. Selekcja...
Właśnie SELEKCJA czyli coś czego brakuje w Ludzkim gatunku i coś co powinno wrócić. Bo Słabi muszą umrzeć

Ta mysz robi tylko mysią aborcję. To był płód, a nie mała mysz więc wszystko jest ok

Właśnie nawet zwierzęta wiedzą że słabe i chore tylko będzie się męczyć. Ale głupie katole i cebule będą się tłumaczyć klauzulą sumienia a potem chodzą downy.
podpis użytkownika
I tak gówno z ciebie zostanie