Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
na antarktycznym dnie
nowynick • 2018-03-12, 9:56
Goście zeszli 1000 metrów pod wodę w okolicach bieguna południowego, nie wiedziałem, że tam żyje takie w c🤬jom gatunków

Szkoda, że na szelfie jest tyle ropy, bo te sk🤬iele z pewnością to wszystko zniszczą
Zgłoś
-................- 2018-03-12, 10:23
Temat jest tak mokry, że mam szczerą nadzieję, że nikt go nie wysuszy.
Zgłoś
ProVVe 2018-03-12, 10:46
Polecam całość w necie "błękitna planeta 2" pierwsza seria też mega... To jest drugi nazwijmy to sezon i pierwsze w historii tego typu zejście. Pokazują też głębiny i o dziwo życie na dnie gdzie istnieje masakrycznie ciśnienie

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
nowynick 2018-03-12, 10:51 4
-_BrD_- napisał/a:

Temat jest tak mokry, że mam szczerą nadzieję, że nikt go nie wysuszy.

to może zanim ktoś dojebie coś o polityce czy żydach wstawię coś równie pięknego (18+)
ukryta treść
Zgłoś
1................d 2018-03-12, 11:09
Wyobraźcie sobie że na Europie pod lodem jest podobnie. Nie ma opcji że jest tam tylko woda.
Zgłoś
nowynick 2018-03-12, 11:18

wątpię, za zimno i nie ma tlenu. Jak już to jakieś mikroby siarkolubne

do tego komentarza poniżej:
innych organizmów nie wykluczyłem, ale do tego żeby był tlen mimo, że ktoś nim oddycha przydała by się fotosynteza
Zgłoś
1................d 2018-03-12, 11:22 1
nowynick napisał/a:

wątpię, za zimno i nie ma tlenu. Jak już to jakieś mikroby siarkolubne

Nie wszędzie jest zimno a braku tlenu jednoznacznie nie udowodnili. Głębiej jest ciepło, tyle że ciśnienie jest zajebiste. Jak dobrze jednak wiemy na Ziemi istnieją bardzo złożone organizmy, które mają wyj🤬e na ciśnienie. Np takie ryby głębinowe..

Z resztą, my znamy życie oparte na węglu, które wykorzystuje między innymi tlen (choć istnieją u nas również organizmy beztlenowe), może gdzieś są inne formy życia, poskładane na innych zasadach. Trudno powiedzieć.
Zgłoś
C................I 2018-03-12, 11:26 1

Wiedziałem że istnieją naprawdę!
Zgłoś
1................d 2018-03-12, 11:30 1
C🤬j_WIELKI napisał/a:

Obrazek

Wiedziałem że istnieją naprawdę!

Wszechświat jest tak przeogromny, że gdzieś, megakurewsko daleko od naszej galaktyki możliwe że żyją stworzenia posiadające trzy odbyty.

Gdy loty w tamte rejony Wszechświata staną się możliwe, kilku użytkowników Sadola z pewnością z nich skorzysta
Zgłoś
janlew 2018-03-12, 12:12 2
nowynick napisał/a:

Szkoda, że na szelfie jest tyle ropy, bo te sk🤬iele z pewnością to wszystko zniszczą

Żadna tam szkoda, ropa jest zajebista a robale c🤬jowe.

Zgłoś
parolpl 2018-03-12, 20:57
@janlew
Wyznawcy twojej religii to robale.
Zgłoś