Głupie c🤬y, z czego mają radochę? Same pewnie dupska wypinają przy pierwszym lepszym nominale na imprezie. Jestem zdegustowany dzisiejszą młodzieżą.
można śmiało przewinąć do 0:42.
podpis użytkownika
już raz mnie zaprosili.
Babski instynkt czyli ryjem w glebę z rękami z tyłu nawet po tylu % nie przygłuszony

Do TVNu ją na gwiazdę, przyszła idolka naszej młodzieży!
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz

Ja p🤬lę, ale gruby pasztet
Na czym te suki się tak pasą? No k🤬a mać, coraz więcej takich j🤬ych tłustych szmat łazi po ulicy i jeszcze do tego śmierdzą niemiłosiernie

doopa napisał/a:
Kortowiada, schodzi na psy, sama żulernia teraz
Raczej Bydłowiada.
Swą drogą świat schodzi na psy. Kiedyś jak ktoś się naj🤬, to pilnowało się delikwenta (c🤬j wie kiedy sam mogłeś przegiąć i Tobie też była potrzeba pomoc).
jak ja sie nap🤬le to koledzy zawsze mnie do domu odstawia nie ma jakiegos nagrywania czy robienia ze mnie debila.
Ja pierodlę, ale trzyma w napięciu, do samego końca. Fascynujące, że małoletnia gówniara się nawaliła, a gimnazjalna dzieciarnia zamiast jest pomóc iść, to się z niej nabija.
fazeqq napisał/a:
Głupie c🤬y, z czego mają radochę? Same pewnie dupska wypinają przy pierwszym lepszym nominale na imprezie. Jestem zdegustowany dzisiejszą młodzieżą.
Znalazł się następny k🤬a socjolog chłopski filozof. Bo myślisz, że dawniej to było inaczej? Dawniej młodzież nie piła i się nie r🤬ała?
Najpewniej to najbardziej jesteś zdegustowany sam sobą, ze tobie małolaty nie dają.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway