👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W podejrzeniu w wypadku o oraz kręgosłupa poszkodowanego nie przemieszczamy w celu nie pogarszania jego stanu.
@Suovetaurilie
w stanie nietrzeźwości ciężko stwierdzić czy pacjent sie zabił czy tylko zemdlał
w stanie nietrzeźwości ciężko stwierdzić czy pacjent sie zabił czy tylko zemdlał

Wiadomo było jak się skończy, ale pederaści pewnie jeszcze mieli nadzieję, że mu poda na śpiocha

PANxxxBDSM napisał/a:
Wyglądają jak pedały i bawią się jak pedały
spiceman napisał/a:
Barany i w dodatku pedały
CYCONAUTA napisał/a:
tępe pedały, dobrze im tak
Widze, ze sadistic co niektorym juz dobrze wode z mozgu porobil. Widzi kolesia bez koszulki to odrazu pedal. Jak wychodzisz na plaze z ziomkami to co, w koszulce siedzisz ? Zreszta to tylko jedno z odniesien nie wspominajac o muslimacz, murzynach itp. Ruszcie troche wyobraznia i wymyslcie cos swojego, a nie lecicie owczym pedem.
Pozdrawiam
po spodniach i butach widać, że ciota, więc nie było opcji by mu wyszło

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie