Los Angeles
podpis użytkownika
Ola gringoTam to jest chore nawet małpie dają prawa wyborcze to czego się dziwią... Baaa małpa im nawet przewodziła
Jakby to powiedzieć...
Ja mam teorię...
Jak masz człowieka i wychowają go zwierzęta od dziecka, to już człowiekiem nie będzie, nawet jeśli kilkadziesiąt lat go będą próbować uczłowieczyć. Na wiki jest o tym trochę.
I tak samo z czarnymi. Jakby dać murzynka na wychowanie normalnej rodzinie, będzie normalnym człowiekiem o statystycznie niższym IQ. Czyli mniej bystre dziecko z dobrego domu.
U patusów wyrasta co wyrasta. Tyle filozofii. A statystyka robi swoje. Głupsi, bardziej patusowaci rodzice i głupsze dziecko. Dzieci tych dzieci są jeszcze mniej rozwinięte. I taka spirala zniżkowa.
Jakby to powiedzieć...
Ja mam teorię...
Jak masz człowieka i wychowają go zwierzęta od dziecka, to już człowiekiem nie będzie, nawet jeśli kilkadziesiąt lat go będą próbować uczłowieczyć. Na wiki jest o tym trochę.
I tak samo z czarnymi. Jakby dać murzynka na wychowanie normalnej rodzinie, będzie normalnym człowiekiem o statystycznie niższym IQ. Czyli mniej bystre dziecko z dobrego domu.
U patusów wyrasta co wyrasta. Tyle filozofii. A statystyka robi swoje. Głupsi, bardziej patusowaci rodzice i głupsze dziecko. Dzieci tych dzieci są jeszcze mniej rozwinięte. I taka spirala zniżkowa.
Problem jest tez taki, ze obecnie ten podgatunek jest pod scisla ochrona lewactwa. A lewactwo jest teraz w stanach rozlane wszedzie, takze w sadownictwie i policji. Dlatego oni czuja sie bezkarni.
Jakby to powiedzieć...
Ja mam teorię...
Z jednej strony też tak to widzę, z drugiej znajomy był w USA i mówi że w californi to porządek i wszystko jest zajebiste tylko wk🤬ia strach o jakiś wypadek co ubezpieczenie przekroczy. Stany są wielkie... A ja za mało w tym siedze żeby mieć zdanie wyrobione.
@up Wszyscy za bardzo zapatrują się w rozdmuchiwane medialnie przypadki marginalne.
Coś grubszego było wiezione, bo angażować dwa auta żeby zaj🤬 torebkę z ajfonem to nawet dla cz🤬cha byłoby spore wyzwanie.