Majster poucza budowlańców:
- Słuchajcie, jutro przyjeżdża inspekcja. Cokolwiek by się nie działo, udawajcie, że tak miało być.
Następnego dnia inspekcja ogląda budynek, a tu nagle łup - jedna ze ścian wali się z hukiem. Inspektorzy odskakują przerażeni, a stojący obok robotnik spokojnie spoglądając na zegarek oznajmia:
- No tak, 10.43. Wszystko zgodnie z harmonogramem.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to ja sobie ten temacik pomonitoruję
konto usunięte
2012-07-17, 21:51
genialne Bongi, wiedziałem, ze cos dzisiaj sie szykuje
konto usunięte
2012-07-17, 21:53
@up a co to klub wzajemnej adoracji ?
konto usunięte
2012-07-17, 21:56
Każdy kto trochę w życiu popracował zrozumie dowcip i przesłanie
A mnie sie podoba.
No no, napinajcie że BongMan to syn Karola, a ma więcej tematów na głównej niż wy łącznie nazbieranych piw, łącznie ze mną.
Mi tam w niczym on nie przeszkadza, ale te dowc🤬y jakiś takie mdłe...
Bondziu ty te kawały wymyślasz, czy skądś kopiujesz ?
Potrafi ktoś napisać skrypt do Chrome, żeby robił posty Ponga niewidzialne?
To że czasami wklei jakiegoś suchara, to nie znaczy, że musicie go hejtować przy byle okazji. Ten jest dowcip jest akurat zabawny.
konto usunięte
2012-07-18, 2:30
Cytat:
to ja sobie ten temacik pomonitoruję
Zamierzasz moderować nie tylko weekendowo na SB?
konto usunięte
2012-07-18, 3:54
Dawno na sadistic nie wchodzilem. Od jakiegos czasu zaczalem i czytajac kawaly zauwazylem, ze uzytkownik bongman jest tutaj znany z tych "szczegolnie smiesznych". Teraz czytam ten kawal, z poczatku mysle, ciekawie sie zapowiada...ale po przeczytaniu koncowki, pomyslalem o jednym BongMan xd
Ty sam te kawaly wymyslasz?xd