📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu

Nie rozumiem tych debili, którzy nie wjeżdżają w szlaban tylko narażają swoje i często czyjeś życie. O samochodzie i kosztach za pociąg nawet nie wspomnę. Przecież tyle się o tym od lat trąbi, że chyba nie ma kierowcy, zawodowego szczególnie, który by o tym nie słyszał 🤦
janusz_biznesu napisał/a:
Dzięki za radę.Jak zostanę kiedyś ruskim kierowcą autobusu, będę pamiętać...
Nie polecam, no ale jakoż jesteś janusz biznesu, to kto wie.
I tutaj własnie masz przykład jak działają granice, zakazy, nakazy w społeczeństwie i jak ciężko jest ludziom je przekroczyć!!!

uszkodzenia infrastruktury drogowej lub innego mienia, mandat może wynosić od 2000 do 5000 zł. W takich sytuacjach sprawa często trafia do sądu, gdzie kara może być jeszcze wyższa. Dlatego ta kolorowa belka zwana SZLABANEM jest postrachem dla wielu kierowców.
JoSeed napisał/a:
Wydaje mi się, że wystarczy mieć trochę oleju w głowie...
A co jeżeli poziom oleju w łepetynie jest zbyt niski?
Nawiasem mówiąc, ludzie jacy jeżdżą teraz niemieckimi ciężarówkami (Niemcy) to sie opisac nie da.
Jeżeli ludzi można tak określać, to nie da się ich inaczej nazwać, jak tylko odpad. IQ =45.
Ale ciągle do butelek nie szczają. Nie wiem skąd się wziął taki durny mit.
Fotopstrykacz napisał/a:
A co jeżeli poziom oleju w łepetynie jest zbyt niski?
Nawiasem mówiąc, ludzie jacy jeżdżą teraz niemieckimi ciężarówkami (Niemcy) to sie opisac nie da.
Jeżeli ludzi można tak określać, to nie da się ich inaczej nazwać, jak tylko odpad. IQ =45.
Ale ciągle do butelek nie szczają. Nie wiem skąd się wziął taki durny mit.
Ja tego nie wiem

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie