podpis użytkownika
You shall not pass!podpis użytkownika
You shall not pass!ufff na szczęście nie mam bierzmowania
A sucharek zacny
![]()
podpis użytkownika
You shall not pass!nie rozumiem
Ale co tu ma bierzmowanie do rzeczy?![]()
"sorry nie mam bierzmowania" rozwiązuje problem bycia potencjalnym chrzestnym![]()
"sorry nie mam bierzmowania" rozwiązuje problem bycia potencjalnym chrzestnym![]()
Odpowiednie co łaska rozwiązuje powyższy problem![]()
podpis użytkownika
You shall not pass!podpis użytkownika
łomatkoboskoczęstochowskoMam w rodzinie właśnie takich zastaw się a pokaż się. Wszyscy wiemy o co chodzi. Chrzestnym ich dziecka został pewien Francuz. Nie ciapaty, żaden inżynier z pontonu. Przyjaciel rodziny. Człowiek bardzo w porządku. Rok temu była komunia. Chrzestna wydała kupę pieniędzy na jakieś gadżety. On dał dla dziecka biblię (jakieś spacjalne wydanie oprawione w skórę itp) oraz medalik. Rodzice dziecka nieco się zdziwili. Dopiero później przy polskiej wódeczce musiałem wyjaśnić żabojadowi o co chodzi w części polskich komunii. Obiecał, że na osiemnastce chrześniaka nadrobi zaległości
Mam w rodzinie właśnie takich zastaw się a pokaż się. Wszyscy wiemy o co chodzi. Chrzestnym ich dziecka został pewien Francuz. Nie ciapaty, żaden inżynier z pontonu. Przyjaciel rodziny. Człowiek bardzo w porządku. Rok temu była komunia. Chrzestna wydała kupę pieniędzy na jakieś gadżety. On dał dla dziecka biblię (jakieś spacjalne wydanie oprawione w skórę itp) oraz medalik. Rodzice dziecka nieco się zdziwili. Dopiero później przy polskiej wódeczce musiałem wyjaśnić żabojadowi o co chodzi w części polskich komunii. Obiecał, że na osiemnastce chrześniaka nadrobi zaległości
podpis użytkownika
You shall not pass!Rozchędażacz. Ja mam wrażenie, że to właśnie duchowieństwo swoim rozpasaniem doprowadziło do tej patologii.
podpis użytkownika
You shall not pass!A ja mam wrażenie, że najsłynniejszy łowca sadistica wrócił z wygnania na jakimś nadupiu - i stąd ten nick.
podpis użytkownika
You shall not pass!ufff na szczęście nie mam bierzmowania
A sucharek zacny
![]()