Uważajcie na nową metodę oszustwa „na chrzestnych”. Oszuści proszą o podanie dziecka do chrztu, a 9 lat później musicie kupić quada.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2025-12-08, 18:26
nowynick napisał/a:
ufff na szczęście nie mam bierzmowania
A sucharek zacny
![]()
Ale co tu ma bierzmowanie do rzeczy?
eclipse2012 napisał/a:
nie rozumiem
no po prostu jak jesteś chrzestnym to musisz sobie później kupić quada, takie zasady opisane przez św. Jana
Rozchędażacz napisał/a:
Ale co tu ma bierzmowanie do rzeczy?![]()
"sorry nie mam bierzmowania" rozwiązuje problem bycia potencjalnym chrzestnym
nowynick napisał/a:
"sorry nie mam bierzmowania" rozwiązuje problem bycia potencjalnym chrzestnym![]()
Odpowiednie "co łaska" rozwiązuje powyższy problem
nowynick napisał/a:
"sorry nie mam bierzmowania" rozwiązuje problem bycia potencjalnym chrzestnym![]()
Viartus napisał/a:
Odpowiednie co łaska rozwiązuje powyższy problem![]()
Dobre, dobre
Rozchędażacz. Ja mam wrażenie, że to właśnie duchowieństwo swoim rozpasaniem doprowadziło do tej patologii.
Pan_Tera napisał/a:
Rozchędażacz. Ja mam wrażenie, że to właśnie duchowieństwo swoim rozpasaniem doprowadziło do tej patologii.
Winni są po obu stronach, próżno tu rozstrzygać czyja wina większa, bo to i tak niczego nie zmieni.
A ja mam wrażenie, że najsłynniejszy łowca sadistica wrócił z wygnania na jakimś nadupiu - i stąd ten nick.
-_BrD_- napisał/a:
A ja mam wrażenie, że najsłynniejszy łowca sadistica wrócił z wygnania na jakimś nadupiu - i stąd ten nick.
A co ci nie leży w moim nicku panie czepialski?
nowynick napisał/a:
ufff na szczęście nie mam bierzmowania
A sucharek zacny
![]()
Tu się nikt nie pyta obrzezanych i tych co mieli Bar micwe. Masz szczęście chrzestnym nie będziesz
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie