nic się nie stało obsługa posprząta
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
brylant1412 napisał/a:
nic się nie stało obsługa posprząta
Masz rację, jakaś Oksana będzie tańczyć na mopie, natomiast Ivanowi jak wyp🤬olą rachunek, to od razu przetrzeźwieje.
podpis użytkownika
Nie jestem wszyscy, nie mam na imię każdy.
Tak z ciekawości, jakby to było w Polsce to są jakieś prawa konsumenta od tego czy trzeba płacić jak przystało?
Kumpel się za głowę złapał, a jeszcze nie wiedział, że to nie koniec
Zdarzyło mi się w Dino Portera zbić... nie byłem naj🤬y, ale tak wyszło, że jedno mi się wymskło.
K🤬a tak mi głupio się zrobiło, że chciałem posprzątać, nie pozwolili. Upierałem się, że zapłacę za zbite piwo, też nie pozwolili,.
Może im też nie policzą??
K🤬a tak mi głupio się zrobiło, że chciałem posprzątać, nie pozwolili. Upierałem się, że zapłacę za zbite piwo, też nie pozwolili,.
Może im też nie policzą??

aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Zdarzyło mi się w Dino Portera zbić... nie byłem naj🤬y, ale tak wyszło, że jedno mi się wymskło.
Kiedyś w Lidlu były sześciopaki kartonowe, złapałem jeden za rączkę i szczęśliwy zap🤬lam do kasy. Przed samą kasą podnosząc go do góry kartonik się rozerwał na boku i poleciało wszystko pod taśmę

Pokaz slajdów widzę od 3 minut i dalej nie wiem, na jakim kacu facet jest. J🤬 to.
Co za sk🤬iała firma daje taki planogram na wyspy XDDD
To logiczne, że znajdzie się typo co się wp🤬li no ale co ja tam wiem.
To logiczne, że znajdzie się typo co się wp🤬li no ale co ja tam wiem.