👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Trochę mu się z zakrętu wyleciało, ale się chociaż ładnie zachował.
Wydarł japę jak by mu nogę urwało się otarł tylko , skutki wychowywania bez stresowego .

okrężnica napisał/a:
Masz dobre wrażenie wg mnie. A gość sie drze jak panienka, niby twardziel na motorze.
A to każdy kto posiada i jeździ na motocyklu to wg Ciebie jest twardziel? /facepalm

ja to kiedyś skuterem na czołuwke z tirem jechałem i przezylem to
To mówisz, że to czołowo? Jakoś nie widzę skrętu nóg czy nawet łapy...
Tak sobie czytam newsa,
wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Tragiczny-wypadek-w-Ignacowce-k-Jedrze...
i myślę sobie, ciekawe czy będą zdjęcia na sadolu. Wchodzę, patrzę, Na czołówkę motocyklem, już się cieszyłem że sadole po raz kolejny nie zawiedli, i już jest dostępne wideo. A tu zonk.
wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Tragiczny-wypadek-w-Ignacowce-k-Jedrze...
i myślę sobie, ciekawe czy będą zdjęcia na sadolu. Wchodzę, patrzę, Na czołówkę motocyklem, już się cieszyłem że sadole po raz kolejny nie zawiedli, i już jest dostępne wideo. A tu zonk.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie