👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak żyję pierwszy raz widzę żeby dorosłego byka z dyńki atakować.
Jak dojdzie do siebie pewnie będzie próbował rybę utopić.
Jak dojdzie do siebie pewnie będzie próbował rybę utopić.
Co trzeba wypić/spalić/wstrzyknąć żeby coś takiego odp🤬lić?
Pytam, żeby tego przypadkiem nie zażyć, bo w maju do Hiszpanii się wybieram.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
jedno salto byłoby za prosto, byczek pomógł mu zrobić podwójne, jak dla mnie to zespołowa praca

Geraldinio napisał/a:
Co trzeba wypić/spalić/wstrzyknąć żeby coś takiego odp🤬lić?
Trzeba być binarny , ogólnie udawać eunucha żeby naturalne ciele nie czuło się nieswojo....

Co on tu chciał osiągnąć? Ile kręgów połamanych? Czy pionizacja pomoże? Tak wiele pytań, tak wiele niewiadomych.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie