👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ty poligon6,podejrzewam ze taka impreza byla ze az dziw ze nie szczekasz...Smutne musisz miec zycie...

Koty to niewdzięczne dranie. Ani to praktyczne ani pożyteczne. No, chyba że jako prowizoryczny tłumik na gnata.

Nie czepiajcie się Poligona, chłopak by uciekł przed wężem a psa by wrzucił do jeziora... Różne są formy upośledzenia.
Fejk z martwym wężem.
Ale śmieszne!! Muszę dać piwo, żeby zachęcić autora do wrzucania większej ilości śmiesznych śmiesznosci, bo to naprawdę śmieszne!
Ale śmieszne!! Muszę dać piwo, żeby zachęcić autora do wrzucania większej ilości śmiesznych śmiesznosci, bo to naprawdę śmieszne!
Najbardziej upośledzeni są ci, którzy dalej łapią się na troling poligona.
podpis użytkownika
Szkoda gadać.
Fake bo w powietrzu leci patyk bo jest sztywne i krótsze niż wąż ! Pozatym leci pod innym kontem niż stoi pies i za mocno za wysoko i daleko ale słaby fejk
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie