Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:27
Na drodze
~_Yarko_ • 2023-08-23, 11:37
Gdy zadowolony wracasz z urlopu z rodziną ...

I w jednym momencie tracisz wszystko ... przez kogoś.

Osiem osób, w tym czworo dzieci

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
takamahi 2023-08-23, 16:43 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
wnosjana 2023-08-23, 17:00 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bart47 2023-08-23, 17:07 3
Bardzo ciekawa dyskusja, z której oczywiście nic konkretnego nie wynika. Każdy ma swój punkt widzenia, a fakty są takie, że Polska wiedząc, że na wschodzie szykuje się poważny konflikt nie zadbała o zapas węgla nawet na jedną zimę. Krótkowzroczność polityki w krajach rządzonych przez demokratycznie wybrane władze zawsze będzie na straconej pozycji wobec konsekwentnie prowadzonej filozofii budowania potęgi przez Rosję i Chiny. Polscy politycy mają koncepcję jak wygrać wybory, ale nie mają koncepcji jak rządzić państwem.
Zgłoś
Piecu88 2023-08-23, 17:09 5
Zgłoś
ra0mir 2023-08-23, 17:14 2
Zgłoś
SSS2SSS 2023-08-23, 17:19 10
Zgłoś
takamahi 2023-08-23, 17:35 2
Zgłoś
ra0mir 2023-08-23, 17:36 1
takamahi napisał/a:

Ty debilu, to jest właśnie ruska propaganda, nawet ruski z🤬b "pierogożyn" podczas tego swojego pseudo puczu przyznał że Ukraińcy atakowali jedynie partyzantów i cele wojskowe, owszem mogły być straty uboczne ale ludność cywilna nie była nigdy celem samym w sobie. To tyle ode mnie, za głupi jesteś na to żeby z tobą dyskutować na tematy dla dorosłych, zrób użytek z komputera i poszperaj, poczytaj teraz dobry czas na to bo wiele serwisów z ruską propagandą zostało odciętych, łatwiej trafić na normalną wiedzę, podpowiem, korespondenci wojenni, ich książki, itp.

Na takich właśnie pseudo inteligentów ta kacapska propaganda działa. Cały świat wie i mówi głośno o tym, że żadnych cywili ukry nie zabijały w Donbasie w 2014. Ale KGB to nie są głupcy wiedzą jak zarządzać motłochem, nawet w innych krajach.
Każdy kto w to wierzy jest podatny na propagandę i w 1939 słuchałby Hitlera z zapartym tchem. Tfu.
Zgłoś
takamahi 2023-08-23, 17:49
ra0mir napisał/a:

Na takich właśnie pseudo inteligentów ta kacapska propaganda działa. Cały świat wie i mówi głośno o tym, że żadnych cywili ukry nie zabijały w Donbasie w 2014. Ale KGB to nie są głupcy wiedzą jak zarządzać motłochem, nawet w innych krajach.
Każdy kto w to wierzy jest podatny na propagandę i w 1939 słuchałby Hitlera z zapartym tchem. Tfu.

Niespecjalnie rozumiem Twoją wypowiedz, do mnie to pisałeś? Czy po prostu potwierdzasz to co napisałem? Już się gubię w tej dyspucie.
Może faktycznie trochę źle napisałem że partyzantów (choć w kontekście wypowiedzi prigożyna to byli partyzanci z donbasu), z normalnego puntu widzenia to byli separatyści/terroryści. Faktem jest że Ukraińcy cywili w Donbasie nie atakowali.
Zgłoś
Małpkiskaczą 2023-08-23, 17:58 4
Zgadzam się. Ruskiego gówna nie szkoda, niech zdychają nawet noworodki - świat będzie zdrowszy.
Zgłoś
tolek01 2023-08-23, 18:02 4
Zgłoś
merak 2023-08-23, 18:03 6
Zgłoś
Piecu88 2023-08-23, 18:08 6
Zgłoś
takamahi 2023-08-23, 18:19
Zgłoś
Bart47 2023-08-23, 18:24 6
Historia zatacza koło. Czytając te komentarze obawiam się, że w przypadku wybuchu wojny pierwszymi jej ofiarami będą neutralni, pokojowo nastawieni Polacy, którzy zastaną zamordowani przez innych Polaków, uważających tamtych za zdrajców, na zasadzie skoro nie jesteś rusofobem, nie jesteś Polakiem, giń zanim wbijesz mi nóż w plecy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem