Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
35i 2024-12-31, 17:31 1
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Dzięki, kochany jesteś że to jako kolejny zauważyłeś. Moje notowania idą w się do góry. Dziś Fakt, chciał zrobić ze mną wywiad.
P.s. Możesz zostać moim giermkiem dawaj na priva

Kolejne wcielenie Halmana? Typa któremu się pomylił Sadistic z realem jak Maćkowi Klan z rzeczywistością? Dziękuję, będziesz się starał doprowadzić mnie do swojego poziomu, a potem pobijesz mnie doświadczeniem.
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-12-31, 17:36
35i napisał/a:

Kolejne wcielenie Halmana? Typa któremu się pomylił Sadistic z realem jak Maćkowi Klan z rzeczywistością? Dziękuję, będziesz się starał doprowadzić do swojego poziomu, a potem pobijesz mnie doświadczeniem.

No proszę, nie to że kawaler @ 35i bystry to jeszcze elokwentny

Bedzie z Ciebie doskonały Padawan
Zgłoś
Polak_mały 2024-12-31, 18:02
35i napisał/a:

Typ bardzo dobrze zrobił, wszystko nagrane. Jak dobrze to rozegra, locha się nie wypłaci do końca swojego sp🤬olonego życia.

Dokładnie! Tak jak wypłacą odszkodowania zamkniętym za popieranie protestów antyimigracyjnych, tak zamkną wszystkich imigrantów atakujących te protesty. Wszystko nagrane, wystarczy poczekać na wymiar sprawiedliwości... 😂 Ale z tym że dla niego lepiej że nie zareagował się zgodzę, gdyby się nie opanował pewnie dostałby dożywocie.
Zgłoś
Dildowagins 2024-12-31, 18:07
JoSeed napisał/a:

Hmm... Dziwne są te parady, przemarsze itp.
To tak, jakby heterycy ciągle chodzili po ulicach i udowadniali, że są normalni.
Skoro LGBT uważają, że są najnormalniejszym i ludźmi na świecie to na jaki ch*j łażą ciągle i próbują protestować?
Niech sobie żyją spokojnie, bo więcej agresji budzą przez to wychodzenie na ulicę, niż samym sposobem i stylem życia.

Hetero nie muszą udawać, są normalni.

podpis użytkownika

jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Zgłoś
Insaner 2024-12-31, 19:02 5
JoSeed napisał/a:

To tak, jakby heterycy ciągle chodzili po ulicach i udowadniali, że są normalni.
Skoro LGBT uważają, że są najnormalniejszym i ludźmi na świecie to na jaki ch*j łażą ciągle i próbują protestować?
Niech sobie żyją spokojnie, bo więcej agresji budzą przez to wychodzenie na ulicę, niż samym sposobem i stylem życia.

Bo tak jak wiele osób mówi i o co wiele osób zarazem się oburza - to ideologia, zwykłe narzędzie do tego aby dzielić społeczeństwo, napuszczać jednych na drugich, pod płaszczem ochrony jakiejś grupy wprowadzać prawo które pozwoli na zwiększanie inwigilacji / cenzurę w internecie / wpływanie na zatrudnienie itd. Co to w ogóle za określenie "ludzie LGBT". Jakoś nie ma takiego określenia na ludzi lubiących kolor niebieski, albo zielony. Albo na takich co wolą jeździć motorem niż samochodem.

Też gdzieś w pracy nie raz miałem styczność z osobami o innych orientacjach seksualnych i szczerze powiedziawszy gdyby nie jakieś sytuacje, że w rozmowie dziewczyna powiedziała, że np. "była ze swoją dziewczyną w kinie", albo facet użył sformułowania że mieszka z "partnerem" to nawet bym się za bardzo nie domyślił, bo niby z jakiej okazji. Jakby usunąć tak te wszystkie tęcze, przestać o tym gadać w mediach na okrągło, nie robić szopki z pride month to nagle by się okazało, że nie ma żadnej nietolerancji, że tak naprawdę ten temat nikogo nie obchodzi (bo nikogo poza głównym zainteresowanym/ą to nie dotyczy) i tyle. No, ale wiele osób przestałoby wtedy czerpać korzyści finansowe z bycia "aktywiszczami", więc do tego nie dojdzie. Ludzie mają się żreć między sobą. Czy to o ubiór, gusta muzyczne, seksualne, kolor skóry, pochodzenie. Wtedy dużo cwaniaków ma pracę w której się specjalnie nie przemęczy.
Zgłoś
Nabs 2024-12-31, 19:47 2
JoSeed napisał/a:

bo każdy z nich myśli że ma rację. hitlerowcy czy stalinowcy nie myśleli że są tymi złymi, wręcz przeciwnie, myśleli że są tymi dobrymi. ludzie skupiają się na tych ideologiach (nie ważne jakich) do tego stopnia że jak ktoś próbuje im rozmontować światopogląd to ich mózg się wyłącza i włącza się trybalizm. dosłownie z wszystkim tak masz, czy to piłka nożna, czy to katole, czy akbary, dosłownie wszystko potrafi ludzi uzależnić światopoglądowo. dokładnie w taki sposób powstają konflikty
Zgłoś
jjzz26 2024-12-31, 20:03 1
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Chyba kpisz ! To zj🤬e UK , puszczą paszczura bez żadnych zarzutów. Typ jak by od razu jej wyj🤬, było by to obroną konieczną i c🤬ja by mu zrobila.
P.s Swojej matce nic nie oddam bo twoja bierze na dzielni wszystko...

Jeden co dobrze kombinuje. A co do tych damskich podnóżków to oni pewnie by jeszcze zapłacili by dostać od takiej w mordę.
Zgłoś
anaI_enjoyer69 2024-12-31, 21:31
niewiem ja nap🤬lam katolików tak że nie wstają c🤬ja mnie obchodzi ten ich wymyślony borzek WSZĘDZIE SIE WP🤬LAJĄ
Zgłoś
Kameleon92 2025-01-01, 7:49
JoSeed napisał/a:

Jakieś 100 lat temu każdy z nich był by zamknięty w wariatkowie i poddany lobotomii,teraz takich ludzi się gloryfikuje. Jak ten świat idzie do przodu,aż nie mogę się doczekać kiedy na filmikach dla zasięgu,lajków czy poklasku ludzie zaczną zjadać własne gówno... ba nawet cudze!
Zgłoś
Janko 2025-01-01, 12:48
C🤬j tym wszystkim pojebą w dupę
Zgłoś
Danajakkaka 2025-01-01, 14:41
To nie Irlandia, chyba że Północna, a północ to jeden syf jak uk. W republice irlandii nie ma policji tylko garda jest
Zgłoś
POeBaNy 2025-01-01, 15:55
ALe cz🤬ch z wózkiem dziecięcym to akurat mnie rozbawił. piwo leci
Zgłoś
mazga50 2025-01-01, 16:58
JoSeed napisał/a:

Ale im wcale nie chodzi o to. Oni chcą wmówić nam wszystkim, że oni są lepsi, nowocześniejsi, postępowi. Ale dziwnym trafem nikt nie chce w to uwierzyć, co rodzi ich frustrację i agresję, bo zleceniodawca wyłożył tyle szekli na ten cały cyrk, a efekty mizerniutkie.
Zgłoś
CześćiChwałaKO 2025-01-01, 19:07
Skończyłem_z_ekscesami napisał/a:

Boś głupi. Pamietaj, ze żule i wszelkie k🤬y moga cie zarazic syfem, w tym przypadku dodatkowo jeszvze policja i kamery, wiec tak jak kolega wyzej napisal dostaniesz wyrok jak za czlowieka. Nie warto, bo stracisz czas, zdrowie i pieniadze. No, zyskasz satysfakcje, ale i tak slaby deal

Nazwał bym to obroną konieczną
Zgłoś
A4boNla3hon3 2025-01-01, 23:40 1
JoSeed napisał/a:

LGBTQXYZ to nowa religia wykolejeńcow, pedofilów, chorych psychicznie,transów itp.

Najśmieszniejsze jest to że homoseksualiści nie utożsamiają się z tym terrorystycznym ruchem, wręcz nim gardzą.
Zgłoś