Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
CześćiChwałaKO 2024-12-31, 14:18 17
Na miejscu tego faceta oddałbym mocniej, tak aby przywrócić ustawienia fabryczne
Zgłoś
Keritt 2024-12-31, 14:21 47
Albert_Z napisał/a:

Na miejscu tego faceta oddałbym mocniej, tak aby przywrócić ustawienia fabryczne

Szkoda ręki, uderzysz gówno, wyrok dostaniesz za człowieka.
Zgłoś
JoSeed 2024-12-31, 14:24 63
Hmm... Dziwne są te parady, przemarsze itp.
To tak, jakby heterycy ciągle chodzili po ulicach i udowadniali, że są normalni.
Skoro LGBT uważają, że są najnormalniejszym i ludźmi na świecie to na jaki ch*j łażą ciągle i próbują protestować?
Niech sobie żyją spokojnie, bo więcej agresji budzą przez to wychodzenie na ulicę, niż samym sposobem i stylem życia.
Zgłoś
shoe5maker 2024-12-31, 14:30 9
JoSeed napisał/a:

Hmm... Dziwne są te parady, przemarsze itp.
To tak, jakby heterycy ciągle chodzili po ulicach i udowadniali, że są normalni.
Skoro LGBT uważają, że są najnormalniejszym i ludźmi na świecie to na jaki ch*j łażą ciągle i próbują protestować?
Niech sobie żyją spokojnie, bo więcej agresji budzą przez to wychodzenie na ulicę, niż samym sposobem i stylem życia.

Właśnie dzięki temu widać, że to nie wszystko czego chcą, a chcą za mordę złapać innych jak za "dobrego" Stalina.
Zgłoś
Skończyłem_z_ekscesami 2024-12-31, 14:34 5
Albert_Z napisał/a:

Boś głupi. Pamietaj, ze żule i wszelkie k🤬y moga cie zarazic syfem, w tym przypadku dodatkowo jeszvze policja i kamery, wiec tak jak kolega wyzej napisal dostaniesz wyrok jak za czlowieka. Nie warto, bo stracisz czas, zdrowie i pieniadze. No, zyskasz satysfakcje, ale i tak slaby deal

podpis użytkownika

niech nie opuszcza ciebie twoja siostra pogarda
Zgłoś
Qdłaty 2024-12-31, 15:38 2
jedni i drudzy są pop🤬leni i unikam ich wszystkich i gardzę nimi
Zgłoś
Dildowagins 2024-12-31, 16:19 2
Szkoda, że to nie była NYPD.

podpis użytkownika

jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Zgłoś
Hyperion 2024-12-31, 16:21 4
Albert_Z napisał/a:

Nie przywrócisz ustawień fabrycznych, tutaj już nawet wymiana podzespołów nie pomoże.
Zgłoś
Kefir30 2024-12-31, 16:30
Tylko śmierć takim szatanistom.
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-12-31, 16:52 3
Ta stara gruba lewacka karyna 5 sekund dosłownie nie wytrzymała by w realnym starciu z facetem który broni się nie zważając na nic. Znokałtował by ją pierwszym strzałem na brzydką grubą mordę !

Ale mnie wk🤬ił ten filmik !
Zgłoś
35i 2024-12-31, 17:12 5
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Ta stara gruba lewacka karyna 5 sekund dosłownie nie wytrzymała by w realnym starciu z facetem który broni się nie zważając na nic. Znokałtował by ją pierwszym strzałem na brzydką grubą mordę !
Ale mnie wk🤬ił ten filmik !

To oddaj swojej matce. Biedroniowi ulżyło. Typ bardzo dobrze zrobił, wszystko nagrane. Jak dobrze to rozegra, locha się nie wypłaci do końca swojego sp🤬olonego życia.
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-12-31, 17:19 4
35i napisał/a:

To oddaj swojej matce. Biedroniowi ulżyło. Typ bardzo dobrze zrobił, wszystko nagrane. Jak dobrze to rozegra, locha się nie wypłaci do końca swojego sp🤬olonego życia.

Chyba kpisz ! To zj🤬e UK , puszczą paszczura bez żadnych zarzutów. Typ jak by od razu jej wyj🤬, było by to obroną konieczną i c🤬ja by mu zrobila.

P.s Swojej matce nic nie oddam bo twoja bierze na dzielni wszystko...
Zgłoś
35i 2024-12-31, 17:23 1
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Chyba kpisz ! To zj🤬e UK , puszczą paszczura bez żadnych zarzutów. Typ jak by od razu jej wyj🤬, było by to obroną konieczną i c🤬ja by mu zrobila.
P.s Swojej matce nic nie oddam bo twoja bierze na dzielni wszystko...

Ni zesraj się koguciku miękkifiuciku. Kolejny leszcz aspirujący do roli króla Sadistica.
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-12-31, 17:25 2
35i napisał/a:

Ni zesraj się koguciku miękkifiuciku. Kolejny leszcz aspirujący do roli króla Sadistica.

Dzięki, kochany jesteś że to jako kolejny zauważyłeś. Moje notowania idą w się do góry. Dziś Fakt, chciał zrobić ze mną wywiad.

P.s. Możesz zostać moim giermkiem dawaj na priva
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie