Taka sytuacja. Irlandia.
Taka sytuacja. Irlandia.
To tak, jakby heterycy ciągle chodzili po ulicach i udowadniali, że są normalni.
Skoro LGBT uważają, że są najnormalniejszym i ludźmi na świecie to na jaki ch*j łażą ciągle i próbują protestować?
Niech sobie żyją spokojnie, bo więcej agresji budzą przez to wychodzenie na ulicę, niż samym sposobem i stylem życia.
Hmm... Dziwne są te parady, przemarsze itp.
To tak, jakby heterycy ciągle chodzili po ulicach i udowadniali, że są normalni.
Skoro LGBT uważają, że są najnormalniejszym i ludźmi na świecie to na jaki ch*j łażą ciągle i próbują protestować?
Niech sobie żyją spokojnie, bo więcej agresji budzą przez to wychodzenie na ulicę, niż samym sposobem i stylem życia.
Właśnie dzięki temu widać, że to nie wszystko czego chcą, a chcą za mordę złapać innych jak za "dobrego" Stalina.
Na miejscu tego faceta oddałbym mocniej, tak aby przywrócić ustawienia fabryczne
Nie przywrócisz ustawień fabrycznych, tutaj już nawet wymiana podzespołów nie pomoże.
Ni zesraj się koguciku miękkifiuciku. Kolejny leszcz aspirujący do roli króla Sadistica.
Dzięki, kochany jesteś że to jako kolejny zauważyłeś. Moje notowania idą w się do góry. Dziś Fakt, chciał zrobić ze mną wywiad.
P.s. Możesz zostać moim giermkiem
Dzięki, kochany jesteś że to jako kolejny zauważyłeś. Moje notowania idą w się do góry. Dziś Fakt, chciał zrobić ze mną wywiad.
P.s. Możesz zostać moim giermkiem dawaj na priva
Kolejne wcielenie Halmana? Typa któremu się pomylił Sadistic z realem jak Maćkowi Klan z rzeczywistością? Dziękuję, będziesz się starał doprowadzić mnie do swojego poziomu, a potem pobijesz mnie doświadczeniem.
Kolejne wcielenie Halmana? Typa któremu się pomylił Sadistic z realem jak Maćkowi Klan z rzeczywistością? Dziękuję, będziesz się starał doprowadzić do swojego poziomu, a potem pobijesz mnie doświadczeniem.
No proszę, nie to że kawaler @ 35i bystry to jeszcze elokwentny
Bedzie z Ciebie doskonały Padawan
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie