👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jojanna napisał/a:
Gen samobójcy nie zostanie przekazany. Ewolucja wygrała, dziewko
![]()
to pokaż cycki

@ jojanna trochę przy krutki to zdażenie trwa by mówić o ewolucji .
A teras zonk jeżeli ten gościu ma dzieci to już za pózno aby zadziałała ta metoda.
swoją drogą w adasiach na motur to niezły z🤬b , dobrze mu tak tak sie kończy jak jest się zbyt poufalny i wpada w rutynę oraz nie szanuję sie maszyny . teraz może powiedzieć że maszyna urywająca jaja
up popieram kolege
A teras zonk jeżeli ten gościu ma dzieci to już za pózno aby zadziałała ta metoda.
swoją drogą w adasiach na motur to niezły z🤬b , dobrze mu tak tak sie kończy jak jest się zbyt poufalny i wpada w rutynę oraz nie szanuję sie maszyny . teraz może powiedzieć że maszyna urywająca jaja
up popieram kolege
Luqas95,
Ty fajfusie, ogarnij trochę pisownię, bo to kłuje w oczy.
Ty fajfusie, ogarnij trochę pisownię, bo to kłuje w oczy.
Jak w najbliższym czasie przetrwa jeszcze nadepnięcie na klocka lego, uderzenie w kant mebla małym palcem i przycięcie zamkiem błyskawicznym zmarzniętego podbródka, będzie nieśmiertelny.

Płaciłeś za 2 koła? To używaj obu.
A tak swoją drogą to Darwinizm w akcji.
A tak swoją drogą to Darwinizm w akcji.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie