Ojczyzna jest jak młodsza siostra. Ciągle się z niej naśmiewasz, ale kochasz ją i nie pozwolisz nikomu skrzywdzić.
Pff miał kask ( typu przykrywka ), co się mogło stać.
podpis użytkownika
:oneko:
Mam bekę z typów co ustawiają sobie siodełka wysoko jak w kolarzówce i próbują robić dropy i inne mtb wygibasy.... Nie da się... każdy z nich kończy tak samo. Albo z siodełkiem pod szyją na ulice albo z siodełkiem nisko wygibasy czy to na streecie czy dircie czy dh.

Shady_7 napisał/a:
@superResident
o czym ty do nas p🤬lisz ?![]()
On tak ma... w każdym kolejnym wcieleniu..... nie zawracaj sobie nim głowy...

"Hahahahah, hahah, hahah prawie spadłem z trzydziestu metrów na skały. Hahahaha, ale by było jakbym się zabił hehehe heheh. Mam tylko zdrapkę na brzuchu hahahaha. Ale jaja normalnie hehe."
Shady_7 napisał/a:
@superResident
o czym ty do nas p🤬lisz ?![]()
To podpis pod postami Krzyksa. SuperResident to troll, który z każdym postem stara się dop🤬lić Krzyksowi, albo SolAndżelice. C🤬j wie w sumie o co mu kaman, ale przynajmniej nie jest nudno

podpis użytkownika
Some say the end is near.Some say we'll see Armageddon soon.
@Toolpa Przecież on na mnie praktycznie nie zwraca uwagi. Nawet jak coś pisze, to po mnie to spływa, zwykły debil
Ma jakieś swoje frustracje i wyładowuje je na Krzyksie. Albo się zakochał
You need straightening, toughening
It takes a bit of dark to rekindle the fire burning in you
Ignite the fire within you

podpis użytkownika
Sickening, weakening don't let another somber pariah consume your soulYou need straightening, toughening

Toolpa napisał/a:
To podpis pod postami Krzyksa. SuperResident to troll, który z każdym postem stara się dop🤬lić Krzyksowi, albo SolAndżelice. C🤬j wie w sumie o co mu kaman, ale przynajmniej nie jest nudno![]()
W zasadzie można tak to podsumować..... ale nie SolAndżelice... tylko .Sol.

aha... a troll... to euro-troll

Widać, że nie mają lęku przed wysokością, ale dlaczego ten kretyn się śmieje (nerwowo)? Marny materiał na aktora.
.Sol. napisał/a:
@Toolpa Przecież on na mnie praktycznie nie zwraca uwagi. Nawet jak coś pisze, to po mnie to spływa, zwykły debil
Ma jakieś swoje frustracje i wyładowuje je na Krzyksie. Albo się zakochał
![]()
No nie wiem Andżela, kilka dni temu wklejałaś razem z 'Krzyśkiem' screeny jak ten typ pod innym nickiem (@euro-troll bodajże ) walił Wam pocisk na czacie, więc chyba nie do końca spływa to po Tobie. Generalnie w c🤬ju mam Wasze perypetie, tak tylko piszę

edit:
krzyks napisał/a:
W zasadzie można tak to podsumować..... ale nie SolAndżelice... tylko .Sol.![]()
aha... a troll... to euro-troll![]()
Dopiero zauważyłem Twojego posta.
PS. Dla mnie zawsze będzie Andżeliką

podpis użytkownika
Some say the end is near.Some say we'll see Armageddon soon.
Screeny były w tym temacie: sadistic.pl/nic-ciekawego-vt412470.htm
Może być tak, że to ten sam, nawet by pasowało
You need straightening, toughening
Może być tak, że to ten sam, nawet by pasowało

podpis użytkownika
Sickening, weakening don't let another somber pariah consume your soulYou need straightening, toughening