👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:14
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niby taka bieda a każdego na kamerkę stać w tej Rosji... Ta zachodnia propaganda;)
"Na letnich oponach... W Rosji
"
Nie musiałeś pisać że u sowietów. To było logiczne

Nie musiałeś pisać że u sowietów. To było logiczne

buba100111 napisał/a:
"Na letnich oponach... W Rosji
"
Nie musiałeś pisać że u sowietów. To było logiczne![]()
Jakbym nie napisał to dostałbym warna za brak opisu.

na jakich letnich oponach?
wczoraj jechałem ekspresówką z gór do wawy. warunki rano były fatalne i jadąc setką też mnie rzuciło na lewy pas, więc odbiłem na prawy, znowu lewy, znowu prawy. Nie wiem czy się udało wyprostować auto bo mam szczęście czy po prostu zdejmując nogę z gazu i nie hamując liczyłem że tak się uda.
Za mną mieli pewnie ładne uśmiechy na twarzach
a mam zimówki
wczoraj jechałem ekspresówką z gór do wawy. warunki rano były fatalne i jadąc setką też mnie rzuciło na lewy pas, więc odbiłem na prawy, znowu lewy, znowu prawy. Nie wiem czy się udało wyprostować auto bo mam szczęście czy po prostu zdejmując nogę z gazu i nie hamując liczyłem że tak się uda.
Za mną mieli pewnie ładne uśmiechy na twarzach

a mam zimówki
Mógł mieć zimówki ale to łada silnik z przodu a napęd na tył , który jest lekki no i brak umiejętności i mamy ciekawy filmik
Miał letnie, bo tak było napisane w źródle, z którego filmik wziąłem.
@dumad masz zimówki, ale przede wszystkim masz zero w głowie... setka w (jak piszesz) fatalnych warunkach...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie