Oooo, rzadko kiedy się zdarza że matka ratuje sytuację. W tym wypadku plus dla matki ale my sadole na co innego czekaliśmy.

V8ROG napisał/a:
Oooo, rzadko kiedy się zdarza że matka ratuje sytuację. W tym wypadku plus dla matki ale my sadole na co innego czekaliśmy.
Też myślałem ze baran przyp🤬oli w kaszojada i przynajmniej łeb mu urwie. Wtedy byłby wysyp sadolowych tatusków, płaczacych nad losem gówniaka.
ciekawie czy jakby dziecko straciło pół ryja to też by tak zacieszała
Najlepsza nagrywajaca, do konca wytrzymala i nie ostrzegla przed zap🤬lajacym baranem.
poligon6 napisał/a:
Też myślałem ze baran przypie**oli w kaszojada i przynajmniej łeb mu urwie. Wtedy byłby wysyp sadolowych tatusków, płaczacych nad losem gówniaka.
Ej no, szanujmy się. Ja rozumiem że dawno nie było nic z pieskami, a chciało by się powk🤬iać p🤬dusiów, ale to już plagiat Panie kolego

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów

Szfajceneger napisał/a:
Ej no, szanujmy się. Ja rozumiem że dawno nie było nic z pieskami, a chciało by się powk🤬iać p🤬dusiów, ale to już plagiat Panie kolego

Dziwne. Zawsze baby sp🤬olą co się tylko da a jak przyjdzie do ratowania gówniaków to im mózgi wracają na swoje miejsce. Jak z tą madką co rwała właz od szambodziury i wyławiała Brajana. Coś jednak w tym jest, że kobiety są tylko stworzone do robienia dzieci.