Na medycynie odbywały się ćwiczenia z mikroskopem. Studenci mieli obserwować próbki własnej śliny. Dowcipnisie podmienili jakiejś dziewczynie ślinę na próbkę spermy. Panienka gdy spojrzała przez mikroskop zgłupiała i zawołała profesora. Profesor przyłożył oko do mikroskopu i zapytał:
- Czy myła pani dzisiaj zęby?
i................r
2013-04-01, 23:12
Że niby Ona loda robiła?
hehe
k................c
2013-04-01, 23:24
intoksynator napisał/a:
Że niby Ona loda robiła?
hehe
Zgaduje że raczej o to chodziło.
intoksynator napisał/a:
Że niby Ona loda robiła?
że ktoś mył c🤬ja jej szczoteczką
B................0
2013-04-02, 0:50
Cytat:
- Czy myła pani dzisiaj zęby?
Rano, k🤬sem mojego chłopaka...
m................c
2013-04-02, 0:57
Wow, opisałeś scenkę Intern Academy i wyżebrałeś piwka, gratz.
@up łał dostał internetowe piwo, dojeb mu z zazdrości
d................b
2013-04-02, 1:40
zapomniałeś dodać, że autentyk
M................n
2013-04-02, 2:02
Nie wiem czy chcę wiedzieć skąd studenci wzięli "na szybko" próbkę spermy na zajęciach.
J................d
2013-04-02, 7:50
@midnightc: Raczej przytoczył ponad 20 letni kawał a nie fragment jakiegoś zj🤬ego serialu...
W serialu "Hoży doktorzy" [<--pisownia oryginalna napinacze] była podobna akcja. Praktykantka zrobiła lodzika koledze na przerwie, a potem badanie śliny mieli na zajęciach i jakimś dziwnym trafem plemniki miała w mordzie xD
m................k
2013-04-02, 9:02
Jak ktoś wrzuci kawał z zwyrole.org - czyli znaczna większość dowcipów tutaj to nikt się nie przyp🤬ala, ale jak podobna scenka w jakimś tam filmie była, na kwejku czy wujek im po pijaku opowiadał to wielce oburzeni się znajdują i kradzież kawałów wytykają... A niech was szlag jasny trafi... Wieczni frustracji, którym nic się nie podoba. Tfu..
MorszczuK88 napisał/a:
W serialu "Hoży doktorzy" [<--pisownia oryginalna napinacze] była podobna akcja. Praktykantka zrobiła lodzika koledze na przerwie, a potem badanie śliny mieli na zajęciach i jakimś dziwnym trafem plemniki miała w mordzie xD
Hehehe, nie... To było z filmu Whitecoats a nie ze Scrubsów.
k................c
2013-04-02, 12:46
midnightc napisał/a:
Wow, opisałeś scenkę Intern Academy i wyżebrałeś piwka, gratz.
W tych czasach trzeba być inteligentnym tani sadolu