(nie wrzuciłem do zbiorczego z wojny, bo chyba nie pasuje do działań wojennych)
Bravo jazda z tymi ruskimi k🤬ami popierającymi napaść na Ukrainę, Na terenie unii powinniśmy jako cywilizowane społeczeństwo wysiedlać te zwierzęta które popierające atak na ukrainę. Tutaj szmaty pyskują i popierają inwazję, a w rosji są uznawani za zdrajców taka to jest logika tych sp🤬olin umysłowych. Ciekawe co by z nimi robili po powrocie do kacaplandu 15 lat więzienia czy od razu kula w pusty zdradziecki łeb i do dziury
wystarczy ze sie porobily bandy na wiejskiej zwlaszcza ten motloch u wladzy ktory zap🤬la 3/4 wyplaty na dzien dobry.
niech sie zbieraja czeczeni, banderowcy i plaskoziemcy, na szczescie wiem ze to beda jednorazowe wybryki a reszcie sie juz nie zachce po tym co ich spotka.
smierdzisz brudnymi onucami na kilometr. IP masz z petersburga czy z dupy?
Nie ma czegoś takiego jak Polkraina, ale fajnie że cię onuco boli
Nie zesraj się
Mam nadzieję, że zrobią porządek z banda kretynów.
Uuu, kozaczek z nad klawiatury się odezwał. Idź spać bo jutro do szkoły nie wstaniesz
podpis użytkownika
youtube.com/channel/UCVRXrBn5CdkHCjI5Za_Yx3g/Ty się p🤬do o moje wstawanie nie martw, w przeciwieństwie do ciebie sypiam do której chce a nie do której mi każą. Boli dupsko jak się jest z kacaplandu, no ale c🤬j twoi rodacy kradną kible w Ukrainie, pewnie jak sprzeda taki kibel w kacapowie to ustawiony do końca życia hahahh j🤬 was w c🤬j świat się was wstydzi p🤬lone dzbany.
Ty się p🤬do o moje wstawanie nie martw, w przeciwieństwie do ciebie sypiam do której chce a nie do której mi każą. Boli dupsko jak się jest z kacaplandu, no ale c🤬j twoi rodacy kradną kible w Ukrainie, pewnie jak sprzeda taki kibel w kacapowie to ustawiony do końca życia hahahh j🤬 was w c🤬j świat się was wstydzi p🤬lone dzbany.
Idz ty juz spac jelopie bezrobotny op🤬laczu i nie pisz po pijaku.
Nie zesraj się
podpis użytkownika
youtube.com/channel/UCVRXrBn5CdkHCjI5Za_Yx3g/