👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

To Steve-O czy mi się wydaje?
Wszystkie zęby ma, to mogę się mylić.

GoldRoger777 napisał/a:
Tak, to on.

mrokussw napisał/a:
^up sam jestes z🤬b , steve to bardzo pozytywny czlowiek
No i przede wszystkim sadysta. Takich to powinno się tutaj szanować.
@up tak jak na filmie. Jeżeli ktoś do Ciebie gada słyszysz zniekształcony głos jak na komediach.

ja tak miałem kiedyś. Obudziłem się po zabiegu i tak oo fajnie nikogo nie ma zwale sobie konia, było fajnie ale jednak inne osoby tam były. W tym matka ojciec ordynator i moja 12 letnia siostra.
GoldRoger777 napisał/a:
Tak to on ostatnio połamał wszystkie obie nogi

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie