👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:42

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
turor napisał/a:
Oglądam TVN cały dzień i nie widziałem tego.
Fotomontaż ?
Tak, jak nie było w TVN to kłamstwo
"cała prawda, całą dobę"
Mariusz87 napisał/a:
Fajne. Wie ktoś gdzie można kupić takiego karchera?
Najmij się do straży pożarnej. Będziesz obsługiwał takie cudo, tylko mocniejsze.
turor napisał/a:
Oglądam TVN cały dzień i nie widziałem tego.
Fotomontaż ?
Ż__ki się tłuką, a ty polską politykę w to wp🤬lasz. Jak bardzo trzeba mieć zatruty łeb

Żymianin żymianina wodą polewą. Do czego to doszło. Czy ta woda była koszerna?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie