4.8. Użytkownicy rozpoczynający nowy wątek powinni w odpowiednim polu wpisać co najmniej 2 tagi określające zawartość wątku. Jako tagi należy używać: rzeczowników (np. śmiech, pajac), czasowników (np. śmiać się, pajacować), przymiotników (śmieszny, śmieszna) lub nazw własnych, bezpośrednio związanych z tematem. Tagi powinny być pisane w języku polskim przy użyciu polskich liter (ź, ć, ń i in.).
podpis użytkownika
Q L I M A X

Ricky Berwick, polecam kanał, takiego z🤬ba nie widziałem nigdy, no może poza sobą
Ty chory pojebie xD
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Popraw k🤬a te tagi!!!
4.8. Użytkownicy rozpoczynający nowy wątek powinni w odpowiednim polu wpisać co najmniej 2 tagi określające zawartość wątku. Jako tagi należy używać: rzeczowników (np. śmiech, pajac), czasowników (np. śmiać się, pajacować), przymiotników (śmieszny, śmieszna) lub nazw własnych, bezpośrednio związanych z tematem.
Nie zesraj się bo i tak c🤬ja mu zrobisz. Moderatorzy też mają wyj🤬e więc się tam nie pręż z innym kolorem nicka bo nic nie możesz.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Popraw k🤬a te tagi!!!
4.8. Użytkownicy rozpoczynający nowy wątek powinni w odpowiednim polu wpisać co najmniej 2 tagi określające zawartość wątku. Jako tagi należy używać: rzeczowników (np. śmiech, pajac), czasowników (np. śmiać się, pajacować), przymiotników (śmieszny, śmieszna) lub nazw własnych, bezpośrednio związanych z tematem.
Wybacz ale po godzinie od wrzucenia już nie mogę edytować, masz rację mój błąd.