Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się

Cytat:

Kilku pracowników budowlanych podpaliło samochód swojego szefa za niezapłacenie pensji. Moskwa, Rosja

podpis użytkownika

ORE,ORE,SZABADABA AMORE HEJ AMORE SZABADADABADA O MURIATY,O SZOGRIATY HAJDA TROJKA NA MIENIA
Zmieniono 1 razy Zgłoś
smc 2024-12-12, 9:06 8
Łatwo wsm mówić.

Rata za samochód to niecałe 4 tys zł, a na wypłaty czasem idzie ponad 100k.
Dlatego jak jest gorszy miesiąc to zabraknie na wypłaty lub surowce. To są główne koszty, a nie jakiś samochodzik.
Zgłoś
leonidkacap 2024-12-12, 9:10 5
coś za coś czasami są trudne wybory
Zgłoś
Skończyłem_z_ekscesami 2024-12-12, 9:12 10
Cale szczęście teraz im pieniądze juz nie beda potrzebne, bo na froncie nie ma sklepow

podpis użytkownika

niech nie opuszcza ciebie twoja siostra pogarda
Zgłoś
turor 2024-12-12, 9:48 14
Na takich pracowników to musi robić szef i inni pracownicy bo im się wydaję, że pieniądze biorą się z bankomatu.
Zgłoś
Zbyszek3000 2024-12-12, 9:51 4
turor napisał/a:

Na takich pracowników to musi robić szef i inni pracownicy bo im się wydaję, że pieniądze biorą się z bankomatu.

Dokładnie dlatego ja zatrudniam tylko na zlecenie od 1 dnia miesiąca wypłata do 10 następnego miesiąca przeciągam parę dni później mówię że na razie nie mam i sami odchodzą bez kasy xd
Zgłoś
wrzesin602 2024-12-12, 10:01
Kumpel miał plan utopić auto byłego szefa w Wiśle za to że mu nie zapłacił
Zgłoś
edek_kotek 2024-12-12, 10:16 2
Kilku pracowników budowlanych podpaliło samochód swojego szefa za niezapłacenie pensji. Moskwa, Rosja

Już niczego nie podpalą bo na front jadą
Zgłoś
Kozła666Stopa 2024-12-12, 10:23 36
@Zbyszek3000: janusz biznesu, powinni ci dom spalić, tak jak te furkę.
Zgłoś
Diadem 2024-12-12, 10:33 10
Spotyka się dwóch prezesów firm
"Wiesz co, muszę Ci się z czegoś zwierzyć. Od trzech miesięcy nie płacę swoim pracownikom..."

"U mnie jest to samo, ja też swoim nie płacę od trzech miesięcy, ale oni i tak dalej przychodzą do pracy"

"No, u mnie też dalej przychodzą. To może zacznijmy pobierać opłaty za wstęp?"
Zgłoś
duperka 2024-12-12, 11:43
Skończyłem_z_ekscesami napisał/a:

Cale szczęście teraz im pieniądze juz nie beda potrzebne, bo na froncie nie ma sklepow

edek_kotek napisał/a:

Już niczego nie podpalą bo na front jadą

Widze że eksperci z tego samego pokolenia.
Musze was zmartwic, bo mobilizacja wojskowa w rosji nie jest aktywna w miastach
Zgłoś
Damianos88 2024-12-12, 12:30
Ale śniegu doj🤬o dobrze unas nie ma zimy bo nie chciał bym tego łopatowac
Zgłoś
Diadem 2024-12-12, 12:48 9
turor napisał/a:

Skoro szefowi tak ciężko, niech likwiduje firmę i zatrudni się jako pracownik. Może mu się samopoczucie poprawi.
Zgłoś
Guidenmorg 2024-12-12, 13:00
No i co to miało być. Nagrali się, wstawili w internety i zapłacą więcej szefowi niż on miał im. Potem szef ich zwolni i... No właśnie nie wiem o co im chodziło.
Zgłoś
KuBuX 2024-12-12, 13:14 23
Zbyszek3000 napisał/a:

Dokładnie dlatego ja zatrudniam tylko na zlecenie od 1 dnia miesiąca wypłata do 10 następnego miesiąca przeciągam parę dni później mówię że na razie nie mam i sami odchodzą bez kasy xd

(Jeżeli to nie trol) to oby Ci k🤬o tlenu zabrakło i najblizszym
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie