Cytat:
Kilku pracowników budowlanych podpaliło samochód swojego szefa za niezapłacenie pensji. Moskwa, Rosja
podpis użytkownika
ORE,ORE,SZABADABA AMORE HEJ AMORE SZABADADABADA O MURIATY,O SZOGRIATY HAJDA TROJKA NA MIENIA
smc
2024-12-12, 9:06
Łatwo wsm mówić.
Rata za samochód to niecałe 4 tys zł, a na wypłaty czasem idzie ponad 100k.
Dlatego jak jest gorszy miesiąc to zabraknie na wypłaty lub surowce. To są główne koszty, a nie jakiś samochodzik.
coś za coś czasami są trudne wybory
Cale szczęście teraz im pieniądze juz nie beda potrzebne, bo na froncie nie ma sklepow
podpis użytkownika
niech nie opuszcza ciebie twoja siostra pogarda
Na takich pracowników to musi robić szef i inni pracownicy bo im się wydaję, że pieniądze biorą się z bankomatu.
turor napisał/a:
Na takich pracowników to musi robić szef i inni pracownicy bo im się wydaję, że pieniądze biorą się z bankomatu.
Dokładnie dlatego ja zatrudniam tylko na zlecenie od 1 dnia miesiąca wypłata do 10 następnego miesiąca przeciągam parę dni później mówię że na razie nie mam i sami odchodzą bez kasy xd
Kumpel miał plan utopić auto byłego szefa w Wiśle za to że mu nie zapłacił
Kilku pracowników budowlanych podpaliło samochód swojego szefa za niezapłacenie pensji. Moskwa, Rosja
Już niczego nie podpalą bo na front jadą
@Zbyszek3000: janusz biznesu, powinni ci dom spalić, tak jak te furkę.
Spotyka się dwóch prezesów firm
"Wiesz co, muszę Ci się z czegoś zwierzyć. Od trzech miesięcy nie płacę swoim pracownikom..."
"U mnie jest to samo, ja też swoim nie płacę od trzech miesięcy, ale oni i tak dalej przychodzą do pracy"
"No, u mnie też dalej przychodzą. To może zacznijmy pobierać opłaty za wstęp?"
Skończyłem_z_ekscesami napisał/a:
Cale szczęście teraz im pieniądze juz nie beda potrzebne, bo na froncie nie ma sklepow
edek_kotek napisał/a:
Już niczego nie podpalą bo na front jadą
Widze że eksperci z tego samego pokolenia.
Musze was zmartwic, bo mobilizacja wojskowa w rosji nie jest aktywna w miastach
Ale śniegu doj🤬o dobrze unas nie ma zimy bo nie chciał bym tego łopatowac
turor napisał/a:
Skoro szefowi tak ciężko, niech likwiduje firmę i zatrudni się jako pracownik. Może mu się samopoczucie poprawi.
No i co to miało być. Nagrali się, wstawili w internety i zapłacą więcej szefowi niż on miał im. Potem szef ich zwolni i... No właśnie nie wiem o co im chodziło.
Zbyszek3000 napisał/a:
Dokładnie dlatego ja zatrudniam tylko na zlecenie od 1 dnia miesiąca wypłata do 10 następnego miesiąca przeciągam parę dni później mówię że na razie nie mam i sami odchodzą bez kasy xd
(Jeżeli to nie trol) to oby Ci k🤬o tlenu zabrakło i najblizszym