Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:


Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:


Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Na oleju czy na masełku?
Stalovy • 2013-02-28, 11:56
Złowił rybak złotą rybkę. Rybka prosi:
- Puść mnie, a spełnię Twoje jedno życzenie...
- Ok, chcę najnowszego mercedesa.
- A jak chcesz: za gotówkę, czy na raty?
- A ty jak wolisz: na oleju, czy na masełku?
Zgłoś
Avatar
c................r 2013-02-28, 12:29
Jakie to staaaareee...
Zgłoś
Avatar
snik0 2013-02-28, 12:29 4
masło ma niższą temperaturę zapłonu przez co smażenie na nim powoduje powstawanie substancji rakotwórczych. Olej słonecznikowy podobnie, jednak myślę że rybakowi chodziło o olej rzepakowy który idealnie nadaje się do smażenia

podpis użytkownika

Zgłoś
Avatar
m................r 2013-03-01, 1:45
A ryba: na masełku.
C🤬j po dowcipie.
Zgłoś
Avatar
w................8 2013-03-01, 18:11 54
dobrze jest jebnąć pointę w tytule
Zgłoś
Avatar
abrams90 2013-03-01, 18:20 1
@snik0 C🤬j to kogo interesuje? Idź być dziwny gdzie indziej...
Zgłoś
Avatar
c................w 2013-03-01, 18:36 2
smaży się po europejsku na oliwie, po polsku na smalcu

masło do chleba, olej do frytek
Zgłoś
Avatar
Melooksg 2013-03-01, 18:57
ryba na maśle jest najlepsza trzeba umieć ją smażyć.
Zgłoś
Avatar
micbar0405 2013-03-01, 19:06
Ja tam zawsze na margarynie nap🤬lam rybke a nie na smalcu czy maśle ale kto co lubi
Zgłoś
Avatar
voloito 2013-03-01, 19:09
Nie lepiej zjesc na surowo ?
Zgłoś
Avatar
damianwro 2013-03-01, 22:58
nie, lepiej zjeść na mrożono
Zgłoś
Avatar
tool006 2013-03-02, 12:48
snik0 napisał/a:

masło ma niższą temperaturę zapłonu przez co smażenie na nim powoduje powstawanie substancji rakotwórczych



Chyba za dużo smażysz szprotów z puszki

podpis użytkownika

"Niech się wstydzi ten co robi, nie ten co widzi"
Zgłoś