Złowił rybak złotą rybkę. Rybka prosi:
- Puść mnie, a spełnię Twoje jedno życzenie...
- Ok, chcę najnowszego mercedesa.
- A jak chcesz: za gotówkę, czy na raty?
- A ty jak wolisz: na oleju, czy na masełku?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-02-28, 12:29
Jakie to staaaareee...
masło ma niższą temperaturę zapłonu przez co smażenie na nim powoduje powstawanie substancji rakotwórczych. Olej słonecznikowy podobnie, jednak myślę że rybakowi chodziło o olej rzepakowy który idealnie nadaje się do smażenia
konto usunięte
2013-03-01, 1:45
konto usunięte
2013-03-01, 18:11
dobrze jest jebnąć pointę w tytule
konto usunięte
2013-03-01, 18:36
smaży się po europejsku na oliwie, po polsku na smalcu
masło do chleba, olej do frytek
ryba na maśle jest najlepsza

trzeba umieć ją smażyć.
Nie lepiej zjesc na surowo ?
nie, lepiej zjeść na mrożono
snik0 napisał/a:
masło ma niższą temperaturę zapłonu przez co smażenie na nim powoduje powstawanie substancji rakotwórczych
Chyba za dużo smażysz szprotów z puszki