Chłop zmęczony a wy już się doszukujecie podtekstów
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
mając do wyboru wyrzuconego wieloryba i młodą dzidę pogratulować gustu.
Wzruszająca scena, każdy wpatrzony w to co najbardziej kocha:
Stary zbok w młode krocze,
Blondyna w ciemność,
Wielorb w morze.
Stary zbok w młode krocze,
Blondyna w ciemność,
Wielorb w morze.
Kiedyś na plaży obok mnie opalały się topless dwie, całkiem atrakcyjne, dziewczyny. Z drugiej strony leżało małżeństwo podobne do tego z filmu. Facet wstał, zaczął się przeciągać i niby niechcący popatrzył na piersi sąsiadek. Wieloryb był jednak czujny. Zerwał się z kocyka i wypłacił mężusiowi parę strzałów w łeb. Ten karnie położył się na kocyku i więcej już nie zerkał.

A tak swoją drogą, drobniutki ten piasek...
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."

podpis użytkownika
"Są tylko dwie rzeczy nieskończone: kosmos i ludzka głupota...Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
saves napisał/a:
Kiedyś na plaży obok mnie opalały się topless dwie, całkiem atrakcyjne, dziewczyny. Z drugiej strony leżało małżeństwo podobne do tego z filmu. Facet wstał, zaczął się przeciągać i niby niechcący popatrzył na piersi sąsiadek. Wieloryb był jednak czujny. Zerwał się z kocyka i wypłacił mężusiowi parę strzałów w łeb. Ten karnie położył się na kocyku i więcej już nie zerkał.
![]()
Ludzie sami zgotowali sobie ten los

Co jest nadzwyczajnego w tym filmiku? Młody, stary, rudy czy normalny - kazdy zrobiłby to samo w tej sytuacji.
koxu42 napisał/a:
saves zwaliłeś sobie do nich konia?
Nie, ale to opisałem, byś ty mógł.