Za dużo tu dziś czarnych, trzeba robić jakieś maximum ile może być postów o czarnych
Leatherface napisał/a:
Filantrop Soros zaprasza do Europy inżynierów, lekarzy i prawników.
Kolego Ciebie to jakiś murzyn wczoraj przekopał na mieście czy jak? Rozumiem brak szacunku i delikatnie mówiąc niechęć do człekokształtnych (na którą sobie sami zapracowali) ale trochę dzisiaj ciśniesz. Uważaj bo Cię dopadnie Ośrodek Monitorowania Zachowań Rasistowskich i Ksenofobicznych.
PS. J🤬 OMZRiK

podpis użytkownika
Fuck lefties!!!
Weź się uspokój z tymi wrzutkami.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r

podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
ja p🤬le - spiskowe teorie dziejów - Soros daje wszystkim na około , nawet premier tysiąclecia Morawiecki brał od niego. XD
wiadomosci.onet.pl/opinie/jak-poszlismy-tropem-tygodnika-sieci-i-trafi...
wiadomosci.onet.pl/opinie/jak-poszlismy-tropem-tygodnika-sieci-i-trafi...

Eknen napisał/a:
ja p🤬le - spiskowe teorie dziejów - Soros daje wszystkim na około , nawet premier tysiąclecia Morawiecki brał od niego. XD
Patrząc na podpisywane przez "polski rząd" umowy z USA, wyjątkowo niekorzystne dla Polski, można uwierzyć w lewe interesy
~Halman napisał/a:
, koleś, nie jesteś jakimś prowokatorem?
Typowy przyklad pelnego zakompleksienia. Musi sie dzban dowartosciowac

Obrońcy praw zwierząt się znaleźli... nic więc dziwnego że ten świat schodzi na p.. tzn małpy
Ta, Soros
de.m.wikipedia.org/wiki/Lustige_Bl%C3%A4tter
Wybrane grafiki z jakiegoś bloga o propagandzie nazistowskiej research.calvin.edu/german-propaganda-archive/blacks-in-nazi-propaganda.htm

de.m.wikipedia.org/wiki/Lustige_Bl%C3%A4tter
Wybrane grafiki z jakiegoś bloga o propagandzie nazistowskiej research.calvin.edu/german-propaganda-archive/blacks-in-nazi-propaganda.htm
Dzięki z link, przeglądając te grafiki z przykrością muszę stwierdzić, że są one aktualne do dziś

Murzynom protestującym w uesej płacił, wiec cos ma wspólnego
mam_racje napisał/a:
Co ma Soros wspólnego z USA? To Żyd Węgierski...
podpis użytkownika
niech nie opuszcza ciebie twoja siostra pogarda
Halman napisał/a:
, koleś, nie jesteś jakimś prowokatorem?
Coś mi się wydaje że dindu odbił mu żonę.