👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jest jakis expert, znajacy sie na prawie ruchu z tamtego zakatku swiata i powie, kto mial w tej sytuacji pierwszenstwo?
Tu nie trzeba być ekspertem raczej. Jeśli auto po lewej twojej zatrzymuje się przed pasami to jest duża szansa na to ,że puszcza pieszego. A co do ogólnych przepisów czy pieszy ma czekać czy jest tak jak u nas to nie mam pojecia
Riikko napisał/a:
jest jakis expert, znajacy sie na prawie ruchu z tamtego zakatku swiata i powie, kto mial w tej sytuacji pierwszenstwo?
Jeśli doszli już do malowania pasów i przejazdów rowerowych, to można zakładać, że pieszy.
To jest dobry przykład dlaczego nie przebiegamy przez drogę (czy to na pasach czy to bez pasów)
M883 napisał/a:
去地獄吧
M883 napisał/a:
Jeśli doszli już do malowania pasów i przejazdów rowerowych, to można zakładać, że pieszy.
to byly tez moje pierwsze mysli, jednak nigdy nie wiadomo. to troche smierdzi
Kurcze, zaraz dojdziemy do wniosku, że winowajcą jest przepuszczający....a może zrobił to celowo?
Skoro wbiegł to wtargnięcie i uniewinnienie. To w ogóle wygląda jakby debil celowal
Riikko napisał/a:
Witam, jestem ekspertem.
Prawo o ruchu drogowym w tamtej części świata, gdzie piszą krzaczkami, mówi, że pierwszeństwo ma większy, cięższy, szybszy i głośniejszy. Poza tym po zdarzeniu wszyscy muszą się rozjechać w swoją stronę jakby nic się nie stało.
Mam nadzieję, że pomogłem.
Sidyk napisał/a:
Przez przejście się nie przebiega
A na drodze się nie leży.
[ Dodano: 2025-07-29, 02:43 ]
Riikko napisał/a:
Z prawej strony, dość wyraźnie widać zmieniające się światło dla pieszych, z którego można wywnioskować, że typ ewidentnie wtargnął na czerwonym.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie