18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Riikko 2025-07-28, 19:48 1
jest jakis expert, znajacy sie na prawie ruchu z tamtego zakatku swiata i powie, kto mial w tej sytuacji pierwszenstwo?
Zgłoś
Dziobal123 2025-07-28, 20:04 3
Tu nie trzeba być ekspertem raczej. Jeśli auto po lewej twojej zatrzymuje się przed pasami to jest duża szansa na to ,że puszcza pieszego. A co do ogólnych przepisów czy pieszy ma czekać czy jest tak jak u nas to nie mam pojecia
Zgłoś
M883 2025-07-28, 20:10 1
Riikko napisał/a:

jest jakis expert, znajacy sie na prawie ruchu z tamtego zakatku swiata i powie, kto mial w tej sytuacji pierwszenstwo?

Jeśli doszli już do malowania pasów i przejazdów rowerowych, to można zakładać, że pieszy.
Zgłoś
Quassar 2025-07-28, 20:20 2
Musi jeszcze poćwiczyć w the Froga
Zgłoś
Gienek78 2025-07-28, 20:38 4
To jest dobry przykład dlaczego nie przebiegamy przez drogę (czy to na pasach czy to bez pasów)
Zgłoś
ufok 2025-07-28, 20:52 4
M883 napisał/a:

去地獄吧
Zgłoś
Riikko 2025-07-28, 21:11 1
M883 napisał/a:

Jeśli doszli już do malowania pasów i przejazdów rowerowych, to można zakładać, że pieszy.

to byly tez moje pierwsze mysli, jednak nigdy nie wiadomo. to troche smierdzi
Zgłoś
Sidyk 2025-07-28, 21:25 2
Przez przejście się nie przebiega
Zgłoś
Dziobal123 2025-07-28, 22:39
Kurcze, zaraz dojdziemy do wniosku, że winowajcą jest przepuszczający....a może zrobił to celowo?
Zgłoś
smc 2025-07-28, 23:44 1
Gdyby pieszy miał kask, nic by się nie stało…
Zgłoś
eremce Wczoraj 0:10 1
Skoro wbiegł to wtargnięcie i uniewinnienie. To w ogóle wygląda jakby debil celowal
Zgłoś
WKND Wczoraj 1:11 1
Riikko napisał/a:

Witam, jestem ekspertem.
Prawo o ruchu drogowym w tamtej części świata, gdzie piszą krzaczkami, mówi, że pierwszeństwo ma większy, cięższy, szybszy i głośniejszy. Poza tym po zdarzeniu wszyscy muszą się rozjechać w swoją stronę jakby nic się nie stało.
Mam nadzieję, że pomogłem.
Zgłoś
35i Wczoraj 2:38
Sidyk napisał/a:

Przez przejście się nie przebiega

A na drodze się nie leży.

[ Dodano: 2025-07-29, 02:43 ]
Riikko napisał/a:

Z prawej strony, dość wyraźnie widać zmieniające się światło dla pieszych, z którego można wywnioskować, że typ ewidentnie wtargnął na czerwonym.
Zgłoś
Zasysacz Wczoraj 3:35
eremce napisał/a:

Skoro wbiegł to wtargnięcie i uniewinnienie. To w ogóle wygląda jakby debil celowal

Bo zaiste wyglada na samobuja.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem